Moderne spalnice, omare in ostalo pohištvo za spalnice Alples

Moderne spalnice Alples so vam na voljo v različnih barvah, materialih in stilih. Oprema za spalnice je kvalitetna in na visokem nivoju. Na voljo so vam spalnice:

  • SAMBA
  • HARMONIJA

Alples - spalnica harmonija Alples - spalnica Samba

Naše spalnice dopolnjuje tudi kakovostno pohištvo za spalnice:

  • Pohištvo EKSPRES
  • Pohištvo GLOBUS

Notranjo opremo spalnice lahko izberete sami. Moderne spalnice Alples lahko tako kot ostale Alples sobe kombinirate z garderobnimi omarami in jih prilagajate dimenzijam prostora.

Pohištvo za spalnice - moderna in raznolika oprema

Pohištvo za spalnice, ki vam ga nudimo v podjetju Alples, lahko izbirate med dvema različnima izvedbama. Pohištvo in oprema za spalnice GLOBUS vaše moderne spalnice prilagodi trenutku, oprema EKSPRES pa vam zagotavlja oblikovno čistost, enostavnost in najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. EKSPRES je zasnovan kot kosovni program.

Dodatna oprema za spalnice

Pohištvo Alples ima širok nabor dopolnilnih elementov. Pohištvo ter oprema za spalnice vam omogočata oblikovanje delovnega kotička v spalnici v vašem priljubljenem slogu. Oprema je kvalitetna in funkcionalna. Vključuje predvsem omare, postelje in raznolik dopolnilni kosovni program. Pohištvo za spalnice GLOBUS pomeni dodatno eleganco Alples spalnice. Omare za spalnice so vam na voljo kot omare z drsnimi vrati, omare s harmonika vrati ali omare s klasičnimi vrati. Alples spalnice lahko umestite v prostor z našim računalniškim programom Narišem sam, pri izbiri pa vam lahko pomaga tudi naš arhitekt. Svetuje vam pri opremljanju vsake Alples sobe, spalnice in tudi, če vas zanima samo dodatna oprema za spalnice.

Alples - spalnica harmonija

Moderne spalnice in ostale Alples sobe

Alples spalnice se prilagajajo dimenzijam prostora. Imajo ravne in kotne sestave. Odlikujejo jih kvaliteta, funkcionalnost in ugodne cene. Alples spalnice in ostale sobe odlikujeta tudi slovensko znanje in delo. Ostale sobe (predsobe, dnevne sobe, kuhinje) odlikujejo prostorne kotne in klasične omare. Omare za spalnice pa se krasno kombinirajo tudi z garderobnimi omarami.

Alples | Kvalitene moderne spalnice, oprema za spalnice, omare za spalnice - povezave do naše spletne strani: