Pošlji povpraševanje

Vse za spalnico

Spalnica je prostor kjer začnemo in zaključujemo svoj dan in pomembno je, da si ga naredimo tako, da nas bo sprostil in pripravil na spanje oziroma začetek novega dneva. Vse spalnice v Alplesu so zasnovane tako, da so estetske hkrati pa funkcionalne. Z različnimi modeli je možna popolna prilagoditev prostoru kar pomeni, da boste lahko izkoristili vsak kotiček, ki je namenjen pohištvu za spalnice.

Spalnice Alples 

Moderne spalnice Alples so vam na voljo v različnih barvah, materialih in stilih. Oprema za spalnice je kvalitetna in na visokem nivoju. Na voljo so vam spalnice:

Spalnica Arabeska

Spalnica Arabeska

Spalnica Medeja

Spalnica Medeja

Spalnica Globus

Spalnica Globus

Spalnica Harmonija

Spalnica Harmonija

Spalnica Center

Spalnica Center

Notranjo opremo spalnice lahko izberete sami. Moderne spalnice Alples lahko tako kot ostale Alples sobe kombinirate z garderobnimi in vgradnimi omarami ter jih prilagajate dimenzijam prostora.

Spalnica Arabeska

Najnovejši izdelek v Alplesu je spalnica Arabeska, ki je rezultat vseh izkušenj znotraj podjetja in želja strank. Združuje preproste ploscke, modne poševnine in prijetne obline. Ponuja širok izbor garderobnih omar, opreme, možnosti front ter raznolik program postelj in ostalih spalničnih elementov. Preživljanje časa v njej nam daje občutek svobode in povezanosti z naravo.

Dodatna oprema za spalnice

Pohištvo Alples ima širok nabor dopolnilnih elementov. Pohištvo ter oprema za spalnice vam omogočata oblikovanje delovnega kotička v spalnici v vašem priljubljenem slogu. Oprema je kvalitetna in funkcionalna. Vključuje predvsem omare, postelje in raznolik dopolnilni kosovni program.

Omare za spalnice so vam na voljo kot omare z drsnimi vrati, omare s harmonika vrati ali omare s klasičnimi vrati. Alples spalnice lahko umestite v prostor z našim računalniškim programom Narišem sam, pri izbiri pa vam lahko pomaga tudi naš arhitekt, ki vam lahko pripravi tudi 3D izris, ki bo omogočil lažjo predstavo samega prostora. 

Dodatki za spalnice Arabeska

Alples spalnice in ostalo pohištvo

Alples spalnice se prilagajajo dimenzijam prostora. Imajo ravne in kotne sestave. Odlikujejo jih kvaliteta, funkcionalnost in ugodne cene. Alples spalnice in ostale sobe odlikujeta tudi slovenska izdelava ter 65-letna tradicija, ki je prinesla ogromno znanja, ki se odraža v njihovem odličnem delovanju in prisluhu za stranke.