Nova kuhinja z inovativnimi rešitvami za vaš dom

Nova kuhinja in njena vgradnja sta lahko precejšen zalogaj. Da bi si prihranili skrbi in težave, so poskrbeli v podjetju Alples, ki sedaj odpira vrata novega salona v Zagrebu. Kuhinja je osrednji prostor doma, zato je pomembno, da je prijetna in domača. Danes je mnogo več kot le kotiček, v katerem se pripravlja hrana.

Pred obiskom novega salona v Zagrebu ali katerega izmed salonov v Sloveniji je vedno dobro preučiti tloris, ki je na voljo. Slednji bo podal okvirne smernice, kako se lotiti načrtovanja kuhinje. Izbira med serijami v salonih je precejšnja, možnost pa je tudi izdelava kuhinje po meri. Slednja elemente popolnoma prilagodi tlorisu ter željam in zahtevam naročnika.

Moderna kuhinja ima praktično postavitev ter brezčasno zasnovo. Odlikujejo jo čiste, jasne linije, ki poskrbijo za eleganten videz, in skrbno izbrani vrhunski materiali, ki zagotavljajo vzdržljivost. Širok nabor funkcij, barv in materialov nudi popolno prilagodljivost vsakemu prostoru in slogu notranjega oblikovanja.

NOVI MODELI KUHINJ

moderna kuhinja model aroma

Nova moderna kuhinja iz inovativnega materiala brez čiščenja

Nova kuhinja Aroma je sedaj na voljo za ogled tudi v salonu v Zagrebu! Zasnovana iz hrastovega furnirja v kombinaciji z inovativnim materialom, nudi 100 % prilagodljivost vsakemu tlorisu. Inovativen material je neobčutljiv za prstne odtise, zaradi česar je vzdrževanje preprostejše, kuhanje pa večji užitek. Jasne linije poudarjajo njeno praktičnost, kvalitetna izdelava pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Moderna kuhinja iz hrastovega lesa je 100% prilagodljiva vsakemu tlorisu. Različne kombinacije obdelav in materialov dopuščajo izbiro kuhinje, ki se povsem sklada z ostalimi bivalnimi prostori. Ne glede na to, ali so ti opremljeni v rustikalnem, podeželskem, tradicionalnem, modernem ali industrijskem slogu. Z več kot 65 leti izkušenj je podjetje Alples sinonim za kakovost.

Dolgoletne izkušnje na področju načrtovanja, oblikovanja, proizvodnje in prodaje pohištva jim omogočajo, da uresničijo vse napredne in ustvarjalne ideje. Ena izmed takšnih so tudi elementi oblikovani tako, da se tloris, ki je na voljo maksimalno izkoristi. Kotni elementi, zaključne omarice, elementi za vgradnjo bele tehnike in izvlečne kolone, odpravijo neizkoriščen prostor ter poskrbijo za dodaten shranjevalni prostor.

nova kuhinja iz furnirja

Izdelava kuhinje po meri se začne z brezplačnim 3D izrisom

Izdelava kuhinje po meri dopušča, da se kuhinja popolnoma prilega željam naročnika, v njej pa sta vsak element in napeljava natančno nameščena z določenim namenom. Vsi domovi so si med sabo različni. Najbolj opazna razlika med njimi je zagotovo tloris, a se razlikujejo tudi želje, potrebe in zahteve, zato je povsem razumljivo, da si mnogi želijo zasnove po meri.

Takšna izdelava, skupaj z malce iznajdljivosti, omogoča najdbo ustrezne rešitve za vsakogar. V kolikor je cilj leta 2024 nova kuhinja, je čas, da se oglasite v novem salonu pohištva v Zagrebu. Tam vam bodo strokovnjaki pomagali zasnovati elemente po meri, pri čemer bodo upoštevali vse zakonitosti uporabnosti. Brezplačni 3D izris vključuje grobo skico, 3D pogled in informativno ponudbo.

Pred nakupom je treba natančno opredeliti, koliko prostora je na razpolago ter kaj si pravzaprav naročnik želi. 3D izris je pri tem v pomoč, saj zajema vse omejitve prostora, hkrati pa naročniku nudi predstavo, kako bo moderna kuhinja videti. Usposobljeni strokovnjaki, zaposleni v zagrebškem salonu, mu bodo pri tem svetovali glede materialov, izvedbe in barv.

brezplačni 3d izris kuhinje

Po novo kuhinjo v nov salon pohištva Alples v Zagrebu

Izdelava kuhinje po meri je naložba za daljši čas, zato je povsem razumljivo, da tega prostora ne boste prenavljali še lep čas. Mogoče si pa prenovo zaslužita spalnica ali dnevna soba. V kolikor boste potrebovali pohištvo za dom, se lahko oglasite v najnovejšem salonu Alples v Zagrebu, ki se nahaja v Family Mall-u.

V novem salonu se je mogoče prepričati o dejanski kakovosti pohištva, hkrati pa je mogoč posvet z usposobljenimi strokovnjaki. Poleg modernih kuhinj so v salonu razstavljene še dnevne sobe, spalnice (vključno z najnovejšo Magnet), otroške in mladinske sobe, predsobe ter po meri narejene vgradne omare. Salon pa vključuje tudi najnovejši prodajni artikel -kvalitetne in trpežne vzmetnice alpDREAM, ki ustrezajo najvišjim merilom za dobro spanje.

NOV SALON POHIŠTVA V ZAGREBU

Nova kuhinja po vašem okusu je le začetek

Nova kuhinja se zdi precejšen zalogaj. A sta njeno načrtovanje in nakup precej lažja s strokovnim svetovanjem. Slednjega lahko dobite tudi v novem salonu v Zagrebu, kjer si prizadevajo za nakupovalno-svetovalno izkušnjo. Pohištvo v salonu, katerega odlikujeta prilagodljivost in sestavljivost, kar omogoča preprosto opremljanje prostorov.

V kolikor ima prostor edinstven tloris ali ima naročnik posebne zahteve, je najboljša rešitev izdelava kuhinje po meri. Strokovnjaki, zaposleni v salonu bodo poskrbeli, da bo izbran tloris maksimalno izkoriščen ter nudil boljšo urejenost, večjo preglednost in imel izboljšano dostopnost.

Pestra ponudba materialov, barv, elementov in obdelav bo poskrbela za estetsko dovršenost vsakega bivalnega prostora. Vse pohištvo bo brez težav dopolnilo že obstoječe prostore, vključno z domačimi pisarnami, hotelskimi sobami in počitniškimi apartmaji.

izdelava kuhinje po meri