Pošlji povpraševanje

Salon pohištva je prva postaja na poti do sodobno opremljenega doma


Salon pohištva ni le prostor, kjer pohištvo kupite, pač pa je vaš mali svet idej, v katerem izoblikujete svoje načrte in zamisli. Če še ne veste kakšno pohištvo želite, pridite v najbližji salon pohištva! Dnevne sobe, spalnice, otroški in mladinski program, pa kuhinje in drugi elementi so vam na ogled v salonu pohištva. Vabljeni tudi v Alplesov salon pohištva: gorenjska in okolica, vabljeni v Železnike!


OBIŠČITE NAS V SALONU KUHINJ ALPLES, LJUBLJANA!


Pričakujete novega družinskega člana? Obiščite salon otroških sob!


Rešitev je salon pohištva: dnevne sobe, spalnice po meri, mladinske sobe po meri in specialen salon otroških sob vam bo v pomoč za preureditev doma. Če želite optimalno izkoristiti bivalne površine, vas vabimo tudi v salon vgradnih omar, kjer vas čaka pestra ponudba. Salon pohištva je zakladnica dobrih idej! Pred nakupom vam z veseljem svetujejo izkušeni prodajalci v salonu pohištva. Dnevne sobe, spalnice, otroške in mladinske sobe ali kuhinje pa izdelamo tudi po meri.


salon pohištva alples


Kosovno pohištvo podjetja Alples


V salonih pohištva Alples ponujamo tudi kosovno pohištvo: predsobe, omare, pisalne in klubske mize, postelje in druge elemente, s katerimi lahko dopolnite obstoječi interier. Brž zavijte v bližnji salon pohištva: dnevne sobe, kuhinje in druge prostore vam opremimo tudi po meri!


Alples kuhinje na ogled v številnih salonih pohištva


salon pohištva alplesKuhinja je srce vsakega doma, zato smo za vas pripravili različne sodobne rešitve: od klasične kuhinje pa do modernih različic, z otokom ali brez, tudi variante po meri si boste lahko izbrali, če obiščete izbrani salon pohištva. Alples vgradne omare po meri: prihranite dragoceni prostor! Vabljeni v vam najbližji salon pohištva za dnevne sobe in salon vgradnih omar. Pridobite dragoceni prostor za shranjevanje po konkurenčnih cenah. Vgradne omare zagotavljajo estetski videz, optimalni izkoristek prostora in omogočajo prosto izbiro barve, materiala, oblike, dimenzije, načina odpiranja in še veliko več. Alplesov salon pohištva - gorenjska regija: v Železnikih smo za vas vse od leta 2010, ko smo odprli nov salon in industrijsko prodajalno!