Pošlji povpraševanje

Oprema dnevne sobe - pohištvo: omare in regali

Običajno v teku življenja preživimo največ časa prav v dnevni sobi. Ta osrednji prostor doma je primeren za druženje, kramljanje, gledanje televizije, v njem ponavadi gostimo tudi obiske. Vse to vpliva na dejstvo, da mora biti oprema dnevne sobe izbrana premišljeno. Prav pohištvo dnevne sobe odraža vaš življenjski slog in značaj. V podjetju Pohištvo Alples vam je na voljo tradicionalna in moderna oprema dnevne sobe, prilagojena vašim željam in zahtevam.


Pohištvo dnevne sobe - raznovrstne omare in regali za dnevne sobe

mizice za dnevno soboPohištvo dnevne sobe sestavljajo mizice za dnevno sobo - klubska mizica, stoli, sedežna garnitura ter regali in omare. Pametno je, da je celotna oprema dnevne sobe skrbno načrtovana, saj v nasprotnem primeru lahko pride do stilskih neskladij. Izberite svojo barvo in nam zaupajte želje o vaših najljubših vzorcih. Potrudili se bomo, da bodo omare in regali izgledali, kot ste si zamislili. Opremo dnevne sobe Pohištva Alples odlikujejo dovršene linije in najkakovostnejši materiali na tržišču. Naše moderno pohištvo dnevne sobe v prostoru pričara prav posebno vzdušje, v katerem se boste odlično počutili tako vi kot vaši gosti.


Regali in omare za dnevno sobo - oprema dnevne sobe za shranjevanje stvari

V vgradne omare vam vgradimo poljubno število polic. Tako boste vanje lahko enostavno pospravili vse krožnike, sklede in kozarce za posebne priložnosti. Oprema dnevne sobe zajema tudi nižjo omaro, na katero lahko postavite televizor. Regali za dnevne sobe pa so primerni predvsem za shranjevanje knjig, družinskih fotografij in neprecenljivih spominkov s potovanj. Ker je celotna oprema izdelana po vašem okusu, v prostor prinaša domačnost, toplino in vašo osebno noto.


Oprema dnevne sobe, kuhinje, predsobe, spalnice in garderobe

Oprema dnevne sobe AlplesPri nas vam ni na voljo le pohištvo dnevne sobe, torej omare za dnevno sobo in regali, temveč tudi stavbno pohištvo za kuhinje, predsobe, spalnice in garderobe. Z našimi funkcionalnimi in estetskimi vgradnimi omarami poskrbimo za atraktiven izgled moderne predsobe, s posteljami in omarami pa oblikujemo tudi spalnice . Če imate poleg spalnice dovolj prostora, vam bo zagotovo prišla prav garderobna soba, v kateri lahko shranite vaša oblačila, trenutno nepotrebne pare čevljev in vso »kramo«, ki leži po hiši. Odločite se za podjetje Pohištvo Alples, kjer s strokovnim in prijaznim pristopom ter v skladu z željami strank izdelamo najboljšo rešitev na področju pohištva.

Moderno pohištvo v podjetju Alples zaznamuje kakovostna oprema za dnevne sobe ter oprema ostalih bivalnih in spalnih prostorov. Obiščite nas!