Vgradne garderobne omare po meri Alples za razkošje bivanja - preverite cenik

Vgradne garderobne omare po meri ne predstavljajo zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element. Ker so funkcionalne in se popolnoma prilegajo skoraj vsakemu prostoru, predstavljajo odlično rešitev za različne potrebe pri opremljanju bivalnih prostorov. Vgradne garderobne omare po meri je možno vgraditi praktično kamor koli: v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, kot tudi v mansarde. Izdelane so v takšnih dimenzijah, da segajo od stropa do tal in do stene do stene. V primeru, da garderobne omare ni mogoče vgraditi od stene do stene, omaro zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi.

garderobne omare z drsnimi vratiVgradne garderobne omare - cenik priča o ugodnih cenah izdelave po meri

Izdelava pohištva po meri je res nekoliko dražja, vendar vam takšno pohištvo omogoča maksimalen izkoristek prostora ter proste roke pri izbiri kombinacije in pri načrtovanju. Na voljo so vam vgradne garderobne omare po meri s klasičnimi vrati in omare z drsnimi vrati. Naš cenik pa priča o ugodnih cenah vgradnih omar z drsnimi vrati. Še posebej priljubljena je kotna vgradna garderobna omara z drsnimi vrati, ki popolnoma izkoristi prostor kota.
V ceno izdelave vgradne garderobne omare po meri (preverite cenik) so zajeti:

  • neomejeno število polic in predelnih sten,
  • drsna vrata v izvedbi iverala,
  • izmera, prevoz in montaža.

Dodatki, kot so predali, košare in obešalniki, se zaračunajo posebej po veljavnem ceniku za vgradne omare. Cenik lahko dobite v našem salonu pohištva.

IZRIS KUHINJE - NARIŠEM SAM

garderobne omareNačrtovanje vgradne garderobne omare na podlagi vaših potreb

Pred izdelavo vgradne omare po meri je poleg cenika treba upoštevati vrsto drugih dejavnikov. Za lažje načrtovanje vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah. Preverite, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, kako težak je vaš plašč in koliko prostora utegne zavzeti športna oprema. Smiselno je torej narediti seznam in vnaprej ugotoviti, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic. Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobo uporabljalo in kje bo vgradna garderobna omara stala.

Vas zanima cena vgradne omare? Cenik vam je na voljo v našem salonu, lahko pa vam ga tudi posredujemo po elektronski pošti. V našem salonu pa si boste lahko ogledali tudi pohištvo za ostale prostore vašega doma, kot je na primer pohištvo za klasične in moderne kuhinje. Obiščite nas.
Vabljeni.