Pošlji povpraševanje

Vgradne garderobne omare po meri 

Trend velikih hiš in prostorov so zamenjale manjše bivalne površine, ki pa velikokrat ne omogočajo dovolj prostora za vse naše stvari. Prostorsko krizo lahko rešimo z vgradnimi garderobnimi omarami.

Vgradne garderobne omare po meri ne predstavljajo zgolj prostora za shranjevanje, temveč tudi izviren in estetski element. Ker so funkcionalne in se popolnoma prilegajo skoraj vsakemu prostoru, predstavljajo odlično rešitev za različne potrebe pri opremljanju bivalnih prostorov.

Garderobne omare z drsnimi vratiGarderobne omare po meri

Vgradne garderobne omare po meri je možno vgraditi praktično kamor koli: v hodnike, predsobe, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe, kot tudi v mansarde. Izdelane so v takšnih dimenzijah, da segajo od stropa do tal in do stene do stene. V primeru, da garderobne omare ni mogoče vgraditi od stene do stene, omaro zaključimo s stranicami v prilegajoči se barvi.

Neomejene kombinacije

Izdelava pohištva po meri je res nekoliko dražja, vendar vam takšno pohištvo omogoča maksimalen izkoristek prostora ter proste roke pri izbiri kombinacije in pri načrtovanju. Na voljo so vam vgradne garderobne omare po meri s klasičnimi vrati in omare z drsnimi vrati ali pa kotne vgradne omare, ki resnično zapolnejo vsak prost kotiček v prostoru. S kotno omaro lahko zakrijete pomankljivosti v prostoru ter so odlična rešitev za grajenje prehodov med prostori. Vse naše vgradne omare lahko kombinirate s preostalimi programi za spalnice, dnevne sobe in otroške sobe.

V ceno izdelave vgradne garderobne omare po meri so zajeti:

  • neomejeno število polic in predelnih sten,
  • drsna vrata v izvedbi iverala,
  • izmera, prevoz in montaža.

Dodatki, kot so predali, košare in obešalniki, se zaračunajo posebej po veljavnem ceniku za vgradne omare. Za več informacij nas obiščite v enem izmed naših salonov, ki jih lahko najdete skoraj v vsakem kraju Slovenije in sosednjih držav. 

Načrtovanje vgradne garderobne omare na podlagi vaših potreb

Pred izdelavo vgradne omare po meri je treba upoštevati vrsto dejavnikov. Za lažje načrtovanje vam svetujemo, da pregledate svoja oblačila in dodatke, ki jih imate trenutno shranjene po različnih omarah.

Preverite, ali so vaša oblačila daljša ali krajša, kako težak je vaš plašč in koliko prostora utegne zavzeti športna oprema.

Drsna vrata za vgradno omaro - vodilaPredali v vgradnih omarah po meri

Smiselno je torej narediti seznam in vnaprej ugotoviti, kaj potrebujete, saj se boste tako lažje odločili, ali potrebujete več obešalnikov ali več polic. Dobro je tudi razmisliti, koliko ljudi bo garderobo uporabljalo in kje bo vgradna garderobna omara stala.

Za več infomacij nas obiščite v enem izmed naših salonov, kjer vam bodo naši strokovnjaki svetovali in vam izrisali pohištvo, lahko pa se sami lotite izrisa, ki omogoča, da lahko v prostor postavljate elemente vseh programov Alplesovega pohištva.