Pošlji povpraševanje

Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati

Vgradne omare AlplesOmara z drsnimi vrati je zelo praktična, saj omare z drsnimi vrati zavzamejo zelo malo prostora. Drsna vrata in drsne omare so še posebej primerne za tesne in ozke prostore, kjer bi bilo odpiranje klasičnih vrat onemogočeno. V takih prostorih je najbolje, da si omislite vgradne omare z drsnimi vrati. Cena v našem podjetju je zelo ugodna. Garderobna omara z drsnimi vrati pa vam bo poleg prihranka prostora tudi olajšala življenje s številnimi pripomočki za shranjevanje oblačil in drugih dodatkov.

Okovje za drsna vrata mora zagotavljati stabilnost, ki ga zahtevajo drsna vrata. Okovje vsebuje tudi vodilo za drsna vrata, ki omogoča odpiranje in zapiranje vrat. Vodila za drsna vrata morajo biti narejena tako, da se vrata gladko odpirajo in zapirajo, pri tem pa imajo pomembno vlogo tudi kolesa za drsna vrata. Vodila se zlahka montirajo in vzdržujejo. V našem podjetju uporabljamo aluminijasta okovja in vodila priznanega proizvajalca Komandor, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo ter lahkotno in tekoče odpiranje in zapiranje drsnih vrat vaše vgradne omare.

Omara z drsnimi vrati ima lahko steklena drsna vrata

Če želite, da bo vaša drsna omara izgledala elegantno, izberite steklena drsna vrata. Garderobne omare ali garderobne sobe bodo videti lepše, če jih bodo krasila unikatna drsna vrata. Steklena drsna vrata in vgradne omarebodo požela občudovanje pri vsakem obiskovalcu. Drsna vrata iz stekla naredijo prostor tudi svetlejši in večji. Občudovanje bo še toliko večje, če bodo to vgradna drsna vrata. Vgradne garderobne omare vam prihranijo prostor, saj lahko v vgradne omare zložite bistveno več stvari kot v navadne omare. Zagotovite si prihranek prostora - odločite se za cenovno ugodnevgradne omare Pohištva Alples.

Vgradna drsna vrata za lepši dom - ugodne cene

Pregradne stene so stene, kjer se lahko uporabijo notranja drsna vrata. Le-ta se lahko montirajo na dva načina; kot drsna vrata v steno ali ob steni. Če se želite rešiti loputanja z vrati, si omislite notranja drsna vrata, za katera vam nudimo tudi različna polnila. Cenik vam bomo z veseljem pokazali v podjetju Pohištvo Alples, kjer vam bomo tudi strokovno svetovali.

Moderna vgradna omara - drsna vrata so obvezna

Če imate doma staro vgradno omaro, ki nima drsnih vrat, bo vaša stara vgradna garderobna omara postala moderna, ko boste navadna vrata omare zamenjali za drsna vrata. Cenik našega podjetja vas bo v to prav gotovo prepričal. Ne glede na to, ali so to vrata v prostor ali vrata vaše garderobne omare, vam priporočamo, da se odločite za drsna vrata. Cene za visoko kvaliteto so pri nas ugodne.

omare z drsnimi vrati