Oprema spalnice: prostor miru in sprostitve


V spalnici preživimo tretjino svojega življenja, zato mora postelja stati na mestu, kjer je največji pretok energije, od katere bomo imeli med spanjem korist. Ugodne smeri za opremljanje spalnic so S, VZ, JVZ, Z, in SZ, pri čemer je najboljša lega Z! Poskrbimo za sprostitev in prijeten spanec, vemo pa vsi, da je spalnica tudi mesto užitka, sprostitve in zabave. Tudi zato je izrednega pomena kakšna je oprema spalnice, ki jo izberemo za naš osebni prostor miru, počitka, sle in povezovanja z našim partnerjem ali s samimi sabo. Glede na načela feng šuja pa je naj ugodnejši material za okvir postelje les, saj ne spreminja magnetnega polja. Pomembna je torej oprema spalnice, kakor tudi lega in postavitev samega pohištva. Naše spalnice vam bodo vse to omogočile.

Oprema za spalnice AlplesPohištvo in oprema za spalnice

Pri nas lahko kupite pohištvo za spalnice v modernem ali klasičnem stilu. Na voljo so programi, ki se z veliko izbiro elementov lahko prilagodijo vašim željam in prostoru. Nudimo vso pripadajočo opremo, ki spada pod program pohištva za spalnice za naše cenjene stranke. Radi bi še poudarili, da ker je oprema spalnice temelj vašega bodočega dobrega počutja in lepih trenutkov ter počitka v njej, vam bodo naši mojstri tenkočutno prisluhnili pri vaših željah. Tako boste, če boste želeli seveda, sami dodali tisti poseben pridih in občutek, za katerega bi želeli, da zaveje pri opremi spalnice, vašega najbolj intimnega kotička doma. Lahko pa nam po drugi strani dovolite, da vas, po predhodnem pogovoru z vami o vas in vaših željah, presenetimo s celotno sliko: postavitvijo, oblikami, linijami, izbranimi barvami ter atmosfero: vse z občutkom za dizajn in mirnost ter domačnost vaše spalnice. Zaupajte nam torej oprema svoje spalnice, da vam dokažemo svojo kreativnost in občutek za ljudi in opremljanje. Kajti vse je povezano in potrudili se bomo, da bo oprema in pohištvo spalnice takšna kot se je globoko v sebi veselite ter si jo od nekdaj predstavljate. Pohištvo spalnice bo dalo pečat celotni sobi.

POHIŠTVO ZA SPALNICE ALPLES

Oprema za spalnice

Ljudje se ne zavedamo, koliko časa preživimo v postelji. Dejstvo je, da za nakup postelje posvetimo premalo pozornosti. Postelje so prostor, kjer preživimo tretjino svojega življenja. Privoščite svojim najbližjim postelje. Oprema spalnice je tako zelo odvisna od postelje, ki si jo izberete. Tudi teh imamo precej na zalogi in vam na izbiro. Najbolje, da jih sami v naših salonih preizkusite ter si zamislite svoj počitek v njej. In ker res tretjino življenja preživimo v svoji postelji, ga preživimo kvalitetno in udobno. Saj si to zaslužimo.
Nudimo vam torej raznoliko pohištvo za spalnice, kuhinjska pomivalna korita ter klasični parket.

Pohištvo Alples | Oprema za spalnice, povezava do naše spletne strani:

  • Spalnice