Vgradne garderobne omare z izrisom

Vgradne garderobne omare so praktična rešitev za dober izkoristek vaših bivalnih prostorov. Ne glede na to, kako velik je naš bivalni prostor, torej stanovanje ali hiša, si vsi želimo čim bolje izrabiti tisti prostor, ki nam je na voljo. Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati kar najbolje izkoristijo možnosti, ki jih ponuja vaše stanovanje. Poleg tega pa je na voljo toliko različnih izvedb, da boste zanesljivo našli ustrezno kombinacijo. Naša ponudba vključuje tudi natančno izmero prostora, izris omare , strokovno svetovanje, brezplačno dostavo pohištva in brezplačno montažo. Tako lahko zagotovimo, da bodo vaša garderobna soba in vgradne garderobne omare resnično kakovostno izdelane in nameščene.

 

VGRADNE GARDEROBNE OMARE ALPLES

 

Garderobne omare z drsnimi vrati, izdelane

Vgradna omara AlplesZa vse naše izdelke, tudi omare, vam izdelamo brezplačno informativno ponudbo. Tako se boste lahko prepričali, da je izbira vgradne garderobne omare res prava. Garderobne omare z drsnimi vrati z izrisom so narejene brez hrbtišča, stropa in tal, standardna globina pa je 50 cm. Notranjost je iz belega iverala, drsna vrata pa so lahko iz iverala, pleksi stekla, stekla, ogledala ali kombinacije teh materialov. Če so vam bolj všeč klasične barve in materiali, si lahko izberete temu primerne umirjene tone, če pa ste izzivalni in moderni, pa vam svetujemo, da drsna vrata svoje omare  opremite z drznimi vzorci. Folije za vrata namreč nudijo tako rekoč nešteto različnih možnosti.Omare nudimo tudi za kuhinje, predsobe, otroške sobe in druge prostore.

 

Garderobna soba

Poleg tega, da se odločite za vgradne garderobne omare z drsnimi vrati, obstaja za vas še ena odlična rešitev. To je tako imenovana garderobna soba, v katero shranite vsa svoja oblačila, čevlje in ostale stvari, ki jih imamo običajno razporejene po različnih omarah v stanovanju. Tako kot vgradne omare je tudi garderobna soba izdelana natanko po merah prostora, ki vam je na voljo. Prostoru in vašim željam bomo prilagodili razporeditev predelnih sten, polic, obešalnih palic itd., obenem pa bomo na podlagi svojih bogatih izkušenj svetovali, kakšna razporeditev je najbolj funkcionalna.

 

Pohištvo Alples | Vgradne omare z izrisom – povezavi do naše spletne strani:

  • Vgradne omare z izrisom
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
izris omare, vgradne garderobne omare, garderobne omare z drsnimi vrati, garderobna soba
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA