Pošlji povpraševanje

Predsobe po meri izrekajo dobrodošlico in dajejo prvi vtis o domu


Predsobe navadno niso prav veliki prostori, zato je treba poskrbeti za čim bolj optimalno razporeditev pohištva. Skrbno izbrano pohištvo za predsobe po meri bo prostoru dalo prijeten in domač občutek dobrodošlice. Predsoba po meri je namreč tisti prostor, ki ga gostje, ko vstopijo v naše domovanje, najprej opazijo. Zato nam ne sme biti vseeno, kako je videti.

NE SPREGLEJTE KUHINJ V AKCIJI


Dandanes je pohištvo za predsobe po meri raznovrstno in včasih je res težko izbrati pravo zase. A ne v podjetju Alples, kjer posebej za vas izdelamo tudi pohištvo za predsobe po meri vaših želja in potreb.


Oprema predsobe po meri naj zagotavlja čim več uporabnega prostora za shranjevanje


Poleg privlačnega dizajna lahko med prednosti pohištva po meri prištevamo tudi uporabnost, sestavljivost in njihovo dolgoročno vrednost, ki se kaže v najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo. Pohištvo za predsobe po meri vam omogoča lažjo in boljšo preglednost ter urejenost garderobe in prostora kot takega. Garderobna omara za predsobo vam nudi prostoren kotiček za shranjevanje vaših plaščev, jaken, torbic, pa tudi dežnikov in ostalih kosov vaše garderobe. Predalniki in police pa so odlična rešitev za odlaganje drobnih reči, ki jih ob prihodu ali odhodu želite čim prej pospraviti ali čim hitreje najti.
Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi stala še ena omara, je rešitev preprosta - odločite se lahko za izdelavo ene same vgradne omare za predsobo po meri.

predsobe po meridnevne sobe po meri


Dnevne sobe po meri poskrbijo za vse želje in potrebe družinskih članov


Dnevne sobe po meri predstavljajo pomemben bivalni prostor, v katerem preživimo velik del prostega časa. Ker gre za prostor, ki je namenjen različnim skupinskim dejavnostim družinskih članov, morata izbrana oprema in pohištvo dnevne sobe po meri ustrezati željam in potrebam vseh.
Pri načrtovanju dnevne sobe po meri je najbolj pomembno, da opremo in pohištvo dnevne sobe umestimo v prostor glede na slog, ki smo si ga izbrali. Masivno pohištvo, ki se bohoti v kraljevskem slogu, je značilnost klasičnega sloga, moderne dnevne sobe pa odlikujejo minimalizem ter ravne in čiste linije. Preberite več na naši spletni strani: http://alples.si/furniture/dnevne-sobe-prizma/

Alples d.o.o. - ugodna cena za vrhunske predsobe in dnevne sobe po meri.