Pošlji povpraševanje

Narišem sam - Alples program za 3D izris prostora in izris pohištva

Narišem samProgram Narišem sam - vas zanima, kako bi Alplesovo pohištvo izgledalo v vaših prostorih v vašem stanovanju? To lahko sedaj tudi storite z Alples programom Gaston HE (najdete ga na na Alplesovi spletni strani). Licenčni program, ki se nahaja na zavihku Narišem sam, vam omogoča 3D izris prostora in izris pohištva, s tem, da lahko pri tem uporabljate zgolj Alples pohištvo. Program vam bo olajšal opremljanje stanovanja in tudi končno ureditev stanovanj, saj lahko naredite enostaven izris prostora in izris pohištva za vse prostore v stanovanju, z izjemo kuhinj. Tako boste lahko izbrali najprimernejše pohištvo dnevne sobe, spalnice, mladinske in otroške sobe in predsobe. Naš arhitekt pa vam lahko brezplačno svetuje, kako najbolj funkcionalno in lepo opremiti tudi kuhinje.

Opremljanje stanovanja je lahko tudi zabavno in prijetno

Če vam opremljanje stanovanja povzroča skrbi in slabo voljo, se odločite za nakup pohištva Alples. Če kupite Alples pohištvo, lahko že vnaprej vidite, kako bi vaš prostor izgledal z našim pohištvom, saj lahko s programom, ki se nahaja na zavihku Narišem sam na www.alples.si, sami že pred nakupom pohištva naredite 3D izris prostora oziroma izris pohištva (velja le za Alples pohištvo) v posameznem prostoru. Izjema so le kuhinje - program je namreč prezahteven za spletno uporabo. Uporabite program, ki se nahaja na zavihku Narišem sam in ureditev stanovanj vam bo v veselje in zabavo.

Opremljanje stanovanjaUreditev stanovanj z Alplesovim licenčnim programom Gaston HE

Za pomoč za ureditev stanovanj na naši spletni strani kliknite na zavihek Narišem sam - Alples to omogoča vsakemu obiskovalcu spletne strani. Na vaš računalnik si naložite program, ki se nahaja na tem zavihku in se imenuje Gaston HE (Home Edition - različica za domačo uporabo), s katerim lahko v prostor postavljate Alples pohištvo z vidika tlorisa in narisa. 3D izris prostora in izris pohištva si nato lahko ogledate v 3D pogledu in si celo izpišete popis elementov z informativnimi cenami. Pred inštalacijo programa si na povezaviNarišem sam - Alples oglejte zahteve proizvajalca programa za brezhibno delovanje programa. Ko je program naložen, lahko začnete z ustvarjanjem: vnesite mere vaših prostorov v program in potem v tloris in poljubno postavljajte Alples pohištvo. Opremljanje stanovanja bo na podlagi tega 3D izrisa prostora in pohištva veliko lažje, saj boste natančno vedeli, katero pohištvo kupiti in kako bo na koncu posamezen prostor izgledal.

Alples pohištvo in 3D izris prostora - primer: otroška soba

Če imate zelo majhen prostor, ki naj bi kmalu postal otroška soba in nimate ideje, kako ga opremiti oz. kakšno pohištvo izbrati, da bo prostorček vašega malčka funkcionalen, pojdite na našo spletno stran, na zavihek Narišem sam - Alples vam tu s posebnim programom Gaston HE daje možnost 3D izris prostora ter izris pohištva za optimalno ureditev stanovanj, a le za Alples pohištvo. V programu izberite pohištvo za otroško sobo, ki ga potrebujete in vam je všeč ter ga poskusite postaviti tako, da bo otroška soba imela vse potrebne elemente, torej posteljico, omare, po potrebi previjalno mizo ali pisalno mizo. S programom se boste nato lažje odločili, saj v njem zelo nazorno vidite izgled prostora in njegovo funkcionalnost. Poslužite se našega programa Narišem sam in majhna otroška soba bo funkcionalna, opremljanje stanovanja oz. posameznega prostora pa vas bo kratkočasilo in zabavalo.

Alples | Narišem sam, izris prostora, izris pohištva - povezave do naše spletne strani: