Pošlji povpraševanje

Pohištvo za predsobe mora biti predvsem uporabno

Pohištvo za predsobe je potrebno zelo previdno izbrati. Predsobe so pogosto zelo majhne, zato moramo o okvirni postavitvi pohištva že pred nakupom dobro razmisliti. To je prvi prostor, v katerega stopimo, zato mora biti dobro organiziran. Pohištvo za predsobo najpogosteje sestavljajo omare za predsobo oz. garderobna omara za plašče, omare za čevlje, prostor za sedenje in ogledalo. Saj veste, kako praktično je, da si lahko tik pred odhodom popravite prinčesko ali oblačila, kajne?

Z izbiro pravega pohištva za predsobo, bo tudi najmanjši prostor še kako uporaben. Moderne predsobe po meri nudijo ravno to – prostor je do zadnjega kotička izkoriščen in obenem estetski. Tako omare za predsobo kot omare za čevlje so premišljeno izdelane tako, da lahko vanje pospravite čimveč stvari. Vseeno pa vam svetujemo, da v predsobo poleg garderobne omare postavite tudi obešalnik, na katerega boste lahko obesili oblačila, ki jih najpogosteje nosite. Tako jih ne bo treba vedno jemati in pospravljati v omaro za predsobo, ampak jih boste lahko le na hitro odložili. Stojalo pride prav tudi v primeru dežja ali sneženja, ko se lahko oblačila na njem brez težav posušijo.

V podjetju Alples d. o. o., vam svetujemo tudi, da ste pri izbiri omare za čevlje pozorni na to, da je dovolj visoka. Tako jo boste lahko uporabili kot odlagalno polico. Nanjo lahko postavite košarico s ključi, saj jih le tako nikoli več ne boste pozabili doma. Če boste izbrali eno od modernih predsob, s takšnimi vprašanji ne boste imeli težav, saj so že same po sebi oblikovane zelo praktično. V primeru, da je vaša predsoba čisto nepravilne oblike, pa se še vedno lahko odločite za izdelavo pohištva za predsobo po meri.

Pohištvo za predsobe - garderobne omare po meri

Pohištvo za predsobe mora biti tudi estetsko

Pohištvo za predsobe mora izgledati lepo in domače, saj bomo le tako z veseljem stopili v našo hišo ali stanovanje. Moderne predsobe izgledajo estetsko, vendar preprosto. Zagotavljajo pravo razmerje med zasedenostjo prostora in velikostjo odlagalnih polic. Garderobne omare je v modernih predsobah mogoče dobiti z različnimi vrstami odpiranja. Lahko se odpirajo klasično, lahko pa z drsnimi vrati lepo dopolnijo obešalne stene in ogledala v predsobi.

Če je vaša predsoba manjših dimenzij, vam toplo svetujemo, da se odločite za postavitev ogledala. Le-ta vizualno poveča prostor in ga naredi bolj prostornega. Če imate dovolj prostora, ga lahko obesite na steno, v nasprotnem primeru, pa je najbolje, da ga postavite nad omaro za čevlje. Ogledalo je pomemben del pohištva za predsobe tudi zato, ker prostor poživi. Moderne predsobe so ravno zato tako priljubljene, saj niso prenakopičene s stvarmi, a so vseeno živahne.

Moderne predsobe po meri

Če je vaša predsoba odprtega tipa, vam svetujemo, da barve in material omar za predsobo kombinirate s preostalim pohištvom v stanovanju. Prav zato bodite pri izbiri pohištva za predsobo še posebej pozorni na vrsto lesa. Najbolje je, da so omare za predsobo in omara za čevlje iz enake vrste lesa kot pohištvo v bližnjih prostorih. Če v vašem stanovanju prevladujejo svetlejše barve, je najbolje, da v enakem stilu opremite tudi predsobo po meri. Vseeno pa ne izberite enobarvega pohištva za predsobo, saj lahko tako hitro izpade zelo dolgočasno in pusto.

Izbirajte med različnimi modernimi predsobami, kjer so barvne kombinacije zelo dobro premišljene. Tako se vam ne bo potrebno obremenjevati s kombinacijo barv ali vrstami lesa, saj so zanje poskrbeli specialisti. Izbira pohištva za predsobo bo precej enostavnejša in zabavnejša. Omare za predsobo, omare za čevlje, ogledala, obešalniki in sedišča so na prodajalnih mestih že vnaprej postavljeni, kar vam bo še dodatno olajšalo opremljanje tega pomembnega prostora. Med ogledom si boste namreč veliko lažje predstavljali končen izgled vaše predsobe.

Omare za čevlje in garderobne omare po meri