Predsobe - skrbno izbrano pohištvo za predsobo za prijetno dobrodošlico


Predsoba je prvi prostor, ki ga gostje, ko vstopijo v naše domovanje, opazijo. Prav zato je pri urejanju vašega doma ni za zanemariti. Skrbno izbrana oprema in pohištvo za predsobe bosta vašim gostom in navsezadnje tudi vam dala prijeten ter domač občutek dobrodošlice. Pri izbiri opreme za predsobe pa je tudi pomembno, da nam bo izbrano pohištvo zagotavljalo čim več odlagalnega prostora za shranjevanje čevljev in garderobe. Velikokrat imamo v garderobi shranjene tudi kakšne kovčke, torbe in druge pripomočke. Dandanes je ponudba pohištva predsobe že zelo raznolika in včasih je res težko izbrati pravega zase. Zato v podjetju Pohištvo Alples posebej za vas izdelamo pohištvo za predsobe po izrisu, ki bo ustrezal željam in potrebam vašega življenjskega stila.


predsobe

Pohištvo za predsobe vam omogoča lažjo preglednost nad vašo garderobo in urejenost samega prostora. Omare vam nudijo prostoren kotiček za shranjevanje vaših plaščev, jaken, torbic, pa tudi čevljev in ostalih kosov vaše garderobe. Manjkati ne sme niti stojalo za dežnike, ki naj bo postavljeno čim bližje vhodnim vratom. Tako z mokrimi dežniki ne boste pokapljali preostale predsobe. Različni predalniki in police so odlična rešitev za odlaganje drobnih reči, ki jih ob prihodu ali odhodu želite čim prej pospraviti ali čim hitreje najti.

V predsobi je nepogrešljivo tudi čim večje ogledalo, kjer boste lahko pred odhodom od doma preverili svoj videz in se odpravili novim izzivom naproti. Za prijetnejše obuvanje si naj med opremo za predsobo ne manjka sedalo. Tega bodo veseli predvsem mlajši družinski člani, še zlasti, če bo sedalo oblazinjeno. Za kar najboljši izkoristek vaše predsobe pa vam namesto več kosov pohištva predsobe priporočamo, da se odločite za izdelavo ene same vgradne omare. Ta lahko združuje vse od omare za čevlje, obešalnikov, polic in predalov.


oprema za predsoboVgradne omare za predsobe – za predsobo po vaših željah

Če zaradi pomanjkanja prostora v svojo predsobo ne morate postaviti še ene omare, je rešitev preprosta – odločite se lahko za izdelavo ene same vgradne omare po merah vaše predsobe. Minimalistične, funkcionalne in skoraj nepogrešljive vgradne omare bodo predstavljale piko na i temu prostoru. Vgradne omare lahko segajo vse do stropa, zato se bodo prilegale vsakemu prostoru. Izbirate lahko med pestro ponudbo materialov, tako da lahko pustite domišljiji prosto pot. Pri oblikovanju omare za predsobo lahko izbirate med klasičnimi in drsnimi vrati. Slednja so priljubljena izbira, saj z odpiranjem vrat ne posegate v prostor. Pri vratih je na voljo veliko različnih materialov in barv, vse od lesnih in barvnih dodatkov do dekorja v visokem sijaju, lakiranih izvedb, barvnih stekel in ogledal. Prednost Alplesovih vgradnih omar je skladnost z ostalim pohištvom v ponudbi, kar pomeni, da lahko predsobo uskladite s celim stanovanje. Veliko pozornosti namenite tudi oblikovanju notranje organizacije omare. Izbirate lahko med policami, predali, obešalniki in drugimi elementi. Če svojo predsobo načrtujete že med gradnjo, ji odmerite kakšen kvadraten meter več, da bo vsakodnevno preobuvanje in oblačenje udobnejše. To je pomembno še zlasti pri veččlanskih družinah, ki potrebujejo tudi več odlagalnih površin.

Naj vas ob prihodu domov ne prevzame slaba volja ob pogledu na kup razmetanih oblačil in čevljev. Odločite se za pohištvo po izrisu in vgradne omare Pohištva Alples ter nas obiščite v našem salonu.


Vabljeni tudi na našo spletno stran!


Pohištvo Alples | Pohištvo za predsobe - povezave do naše spletne strani:

vgradna omara

Kuhinja Trenta