Pošlji povpraševanje

Predsobe - skrbno izbrano pohištvo za predsobo da prijeten občutek dobrodošlice

Videz predsobe je seveda pomemben, saj gre za prostor, ki ga gostje, ko vstopijo v naše domovanje, najprej opazijo. Skrbno izbrana pohištvo in oprema za predsobo bosta prostoru dala prijeten in domač občutek dobrodošlice. Pri izbiri pa je tudi pomembno, da nam bo izbrano pohištvo zagotavljalo čim več uporabnega prostora za čevlje in garderobo. Dandanes je oprema za predsoberaznovrstna in včasih je res težko izbrati pravo zase. Zato v podjetju Pohištvo Alples posebej za vas izdelamo pohištvo za predsobe po izrisu.

OPREMA ZA PREDSOBO ALPLESPohištvo za predsobo vam omogoča lažjo in boljšo preglednost ter urejenost garderobe in prostora kot takega. Omare vam nudijo prostoren kotiček za shranjevanje vaših plaščev, jaken, torbic, pa tudi dežnikov in ostalih kosov vaše garderobe. Predalniki in police pa so odlična rešitev za odlaganje drobnih reči, ki jih ob prihodu ali odhodu želite čim prej pospraviti ali čim hitreje najti.

Za kar najboljši izkoristek vaše predsobe pa vam namesto več kosov pohištva priporočamo, da se odločite za izdelavo ene same vgradne omare.


Predsobe AlplesVgradne omare za predsobe - idealna rešitev za majhno predsobo

Če si zaradi pomanjkanja prostora ne morete privoščiti, da bi v vaši predsobi stala še ena omara, je rešitev preprosta - odločite se lahko za izdelavo ene same vgradne omare po izrisu vaše predsobe. Minimalistične, funkcionalne in praktično nepogrešljive vgradne omare bodo predstavljale piko na i temu prostoru. Takšne predsobe so izdelane od stropa do tal in od stene do stene, zato se bodo prilegale vsakemu prostoru. Na voljo je pestra izbira materialov za izdelavo, tako da lahko pustite domišljiji prosto pot. Obvezna in nepogrešljiva oprema vgradne omare za predsobo je seveda ogledalo, ki bo v kombinaciji z obešalno steno in sedalom za lažje obuvanje vašo predsobo naredilo še prijaznejšo.

Naj vas ob prihodu domov ne prevzame slaba volja ob pogledu na kup razmetanih oblačil in čevljev. Odločite se za pohištvo po izrisu in vgradne omare Pohištva Alples in nas obiščite.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!


Pohištvo Alples | Pohištvo za predsobe - povezave do naše spletne strani:

  • predsobe
  • pohištvo za predsobe
  • omare za predsobo