Pošlji povpraševanje

Moderne predsobe - nudimo vam pohištvo predsobe

Po ugodnih cenah vam je na voljo funkcionalno in estetsko pohištvo predsobe, primerno za tradicionalne, predvsem pa za moderne predsobe. Ponujamo vam tudi čudovite spalnice, ki vsebujejo elemente po vaših željah. V naši ponudbi so še postelje, med katerimi je zelo priljubljena postelja z dodanim uporabnim predalom. Poleg pohištva za predsobe, spalnice, kuhinje in dnevne prostore pa našo pestro ponudbo dopolnjujejo tudi kakovostna drsna vrata. Oglejte si našo spletno stran in nam pošljite povpraševanje. To lahko storite preko telefona, elektronske pošte ali obrazca, ki se nahaja na spletni strani podjetja Pohištvo Alples..


Pohištvo predsobe - moderne predsobe z vgradnimi omarami

Ko pridete domov, običajno najprej vstopite v predsobo. Gotovo se vam je že kdaj pripetilo, da ste ob prihodu domov najprej zagledali kup oblačil in čevljev, ki so zaradi pomanjkanja prostora razmetani ležali na tleh. Ne bodite slabe volje, saj lahko hitro in enostavno lastnik moderne predsobe postanete tudi vi. Rešitev predstavlja ena sama vgradna omara - idealno pohištvo predsobe. Naši strokovnjaki vam svetujejo pri ureditvi moderne predsobe, predlagajo vam tudi ustrezno pohištvo predsobe, seveda pa v prvi vrsti upoštevajo vse vaše želje in predloge. Na nas se lahko zanesete, saj smo v dolgem času poslovanja opremili že številne moderne predsobe.

Moderne predsobe
Moderne predsobe - raznoliko pohištvo predsobe po vašem okusu

Moderne predsobe opremljamo z vgradnimi omarami po vaših željah - Alples program za 3D izris predosbe. V naše omare brez težav pospravite vse čevlje, garderobo, kovčke in ostale stvari. Najprimernejše pohištvo predsobe predstavljajo vgradne omare z drsnimi vrati, saj z njimi veliko pridobite na prostoru. V omarah je dovolj prostora za police, predale in različne obešalnike. Obvezen element moderne predsobe je seveda tudi ogledalo. Poleg tega pohištvo predsobe dopolnjuje udobno sedalo za lažje obuvanje. Pri nas v popolnosti poskrbimo za izgled moderne predsobe po vašem okusu, saj so vam na voljo različna polnila za drsna vrata. Izbirate lahko med vgradnimi omarami z lesenimi ali steklenimi drsnimi vrati, za estetiko pa poskrbijo različni vzorci na polnilih. Najbolj drzni se lahko odločite tudi za digitalni natis motiva po lastni izbiri. Funkcionalnost, eleganca ter hitra in kakovostna montaža so ključ, da se vse več ljudi odloča za pohištvo predsobe podjetja Pohištvo Alples. Postanite lastnik moderne predsobe tudi vi. Prepričani smo, da boste zadovoljni in ponosni tako vi kot vaši gostje.

PONUDBA MODERNIH SPALNIC

Pohištvo Alples| Moderne predsobe - povezave do naše spletne strani:

  • moderne predsobe
  • pohištvo predsobe
  • predsobe