Pošlji povpraševanje

Moderne spalnice - moderni slog za čim večje udobje in sproščenost

Moderne spalnice so s svojim sodobnim slogom zasnovane tako, da se v njej počutimo kar se da udobno. Sproščujoče ozračje nam zagotavlja kakovostno spanje in zaslužen počitek, ki nam po dolgih delovnih dneh povrne moči. Priljubljena barva in izbrano pohištvo moderne spalnice bosta ustvarila prostor, kamor se boste zvečer z veseljem zatekli k počitku.


Ker je na voljo pestra izbira pohištva za spalnice, se je včasih kar težko primerno izvesti nakup, katera spalnica bi bilo prava za vas. Zato vam v podjetju Pohištvo Alples izdelamo unikatno pohištvo, takšno, ki bo v skladu z vašimi željami in zahtevami. Pohištvo pa vam izdelamo tudi za prostore, kot so otroška soba, kuhinja in pisarna.

Nakup moderne spalnice naj bo premišljen

Moderne spalnice AlplesKer se za nakup spalnice odločimo le nekajkrat v svojem življenju, mora biti ta odločitev res dobro premišljena in pretehtana - moderne spalnice. Ne nazadnje bomo v tem prostoru preživeli kar nekaj let in jasno je, da se spalnice ne smemo prehitro naveličali. Praktično nepogrešljivi element moderne spalnice je minimalistična in funkcionalna vgradna omara z drsnimi vrati, ki lahko v trenutku spremeni videz in koncept vašega bivanja. Moderne spalnice tako ne boste več skrivali pred drugimi in jo boste s ponosom pokazali tudi vašim gostom. Izbrane barve spalnice pa bodo vaš bivalni prostor naredile še bolj privlačen.

Tudi otroška soba si zasluži veliko pozornosti, saj gre za prostor, kjer otrok preživi veliko časa, zato se mora v njej počutiti prijetno in brezskrbno. Pri izdelavi pohištva se osredotočamo na misel, da bo otroško pohištvo raslo z otrokom. Tudi v takšnih sobah je vgradna omara lahko uporaben element.

Barve spalnice naj bodo umirjene in v pastelnih odtenkih

Spalnice so intimni prostor vsakega posameznika, zato je najpomembneje, da se v njej prijetno počutite. Tako kot v vseh ostalih bivalnih prostorih, pa na prijetno počutje vplivajo tudi barve. Umirjene barve moderne spalnice vas bodo pomirjale in neslišno popeljale v vaš intimni kotiček. Za lažje vstajanje naj bi bila na primer v pomoč predvsem zelena barva.


Odločite se za barve, ki bodo izražale vaš značaj in ki bodo iz vaše spalnice naredile prostor, kjer boste najraje preživljali prosti čas, pa čeprav le z dobro knjigo v roki.

Vabljeni na našo spletno stran! Oglejte si tudi ponudbo otroških sobin dnevnih sob različ‡nih barv.

OTROŠKE SOBE ALPLES


Pohištvo Alples | Vrhunske moderne spalnice - povezave do naše spletne strani:

  • moderne spalnice
  • otroška soba
  • vgradna omara