Pošlji povpraševanje

Za različne barve kuhinj poskrbi program za izris kuhinje

To pomeni, da so barve kuhinj tako rekoč neomejene. Kuhinje so prehodile dolgo pot od svojih začetkov prek tradicionalnih lesenih kuhinj v rjavi ali beli barvi do razbohotenja barv, pestrih dodatkov in visokega sijaja. Trenutno so moderne kuhinje po meri enostavnih linij in svetlih oziroma temnih barv ali kombinacije med njima. Program za 3D izris kuhinje vam bo omogočil, da si boste dobro predstavljali, kakšen bo prostor v različnih kombinacijah, kakšne barve kuhinj so na voljo, kako so videti moderne kuhinje in kakšna razvrstitev je za vas najbolj primerna. Če si želite, lahko dodamo še jedilnico, pohištvo za dnevno sobo in spalnico - da bo slika zares popolna.

Izris kuhinje

Moderne kuhinje za sodobnega človeka

Barve kuhinj so se skozi stoletja zelo spreminjale. Še nedolgo tega so bile najbolj moderne kuhinje živopisnih barv, visokega sijaja ali z zebrano vzorcem. Danes pa se že vračamo k malce bolj umirjenim barvam, predvsem črno-beli kombinaciji. Na voljo so tudi klasične kuhinje po meri, za vse, ki jih rustikalen ali moderen slog ne prepriča preveč. Program za izris kuhinje je tako popolna rešitev, saj stranki prikaže, kako bo videti izbrana kuhinja po meri v njegovem prostoru. Naše stranke so s 3D izrisom zelo zadovoljne, saj si na sliki razporeditev, kombinacije in barve nove kuhinje lahko človek čisto drugače predstavlja, kot če vidi le vzorce.

Široka izbira za pravi nakup kuhinje

Če vas zanima, kakšen slog ali barve kuhinj vas čakajo v salonih Alples, ne čakajte z obiskom! Široko ponudbo lahko preverite tudi na spletni strani, kjer lahko najdete pravo kuhinjo, ki se bo skladala z vašimi željami.

Moderna kuhinja

Tam lahko najdete moderne kuhinje, ki so enostavne za vzdrževanje, s sodobnim dizajnom pa bo vaša nova kuhinja prinesla svežino s preprostimi in čudovitimi detajli. Če imate raje kuhinje z videzom naravnega lesa in toplega sijaja, vas bo naša ponudba rustikalnih kuhinj zagotovo prepričala. Podoba lesa daje prostoru podeželski pridih obenem pa prinaša občutek domačnosti. Prav tako nudimo široko izbiro klasičnih kuhinj, materiali, iz katerih so narejene, pa vas bodo navdušili. Brezčasnost, funkcionalnost in visoka kakovost klasičnih kuhinj so le ena izmed razlogov za nakup kuhinje pri podjetju Alples.

Barve kuhinj naj ustrezajo vašemu okusu

Ko si pogledate sliko, ki jo je izdelal program za izris kuhinje, se vprašajte predvsem to, ali je kuhinja všeč vam in vaši družini. Naj bo pohištvo še tako moderno ali še tako rustikalno ali tako priljubljeno - to je povsem nepomembno, če vam ne ugaja. Poglejte program za izris kuhinje in zaupajte svojim občutkom za nakup kuhinje. Barve kuhinje po meri morajo v prvi vrsti ugajati uporabnikom, saj boste le tako v njej z veseljem kuhali in se družili.