Pošlji povpraševanje

Izberite svojo sanjsko dnevno sobo

Dnevna soba je prostor kjer se zadržuje cela družina in pri opremljanju je potrebno razmišljati o mnogih dejavnikih, ki bodo vplivali na kvaliteto časa, ki ga preživijo tam. 

V Alplesu smo vam pripravili različne izvedbe dnevnih sob:

Dnevne sobe Globus

Pohištvo Globus

Dnevne sobe Prizma

Moderna dnevna soba Prizma

Dnevne sobe Center

Dnevna soba Center za opremljanje celega stanovanja

Dnevne sobe Alples so tako v različnih materialih in barvah. Barve dnevne sobe lahko prilagodite preostalemu pohištvu v vaših bivalnih prostorih. Sobe lahko v prostor umeščate tudi z  računalniškim programom Gaston, ki ga lahko pridobite z našo pomočjo. Pri opremljanju pa vam lahko brezplačno pomaga tudi naš arhitekt s svetovanjem na daljavo. Za vas lahko pripravi izris kuhinje, vgradne omare, dnevne sobe, spalnice ali otroške sobe.

Moderna ali klasična dnevna soba?

Kakšne barve izbrati za dnevno sobo?

Oprema dnevne sobe je kombinacija barve, osvetlitve, stila in načina, s katerim se kombinira pohištvo dnevne sobe. Oprema se razlikuje glede na izbrano izvedbo. Alples dnevne so primer umirjenega prostora brezčasnega designa. Barve dnevne sobe se prilagajajo stilu posamezne izvedbe. Oprema in pohištvo dnevne sobe izpadejo še lepše v kombinaciji s posebnimi elementi (osvetljene stenske police, biblioteka, osvetljene vitrine, ...). Osrednja soba se s pomočjo izbranih barv zlije z vašim domom. Lahko jih kombinirate tudi z garderobnimi omarami, ki se slogovno in v materialu ujemajo s posameznimi kolekcijami.

Ponujamo vam tudi najrazličnejše rešitve za namestitev zabavne elektronike. Oprema dnevne sobe Alples je lahko raznolika in udobna ter hkrati funkcionalna.