Oprema in barve in ostali elementi dnevne sobe - pohištvo Alples

Dnevne sobe Alples so vam na voljo v različnih izvedbah, in sicer v izvedbah DIVA in pohištvo za ves dom GLOBUS. Dnevne sobe Alples so tako v različnih materialih in barvah. Barve dnevne sobe se prilagajajo različnim izvedbam. Sobe lahko v prostor umeščate tudi z našim računalniškim programom Narišem sam. Pri opremljanju pa vam lahko brezplačno pomaga tudi naš arhitekt. Svetuje vam  pri postavitvi dnevne sobe in tudi, če izbirate pohištvo za mladinske in otroške sobe, kuhinje predsobe ali spalnice.

 

Oprema dnevne sobe in barve

Oprema dnevne sobe je kombinacija barve, osvetlitve, stila in načina, s katerim se kombinira pohištvo dnevne sobe. Oprema se razlikuje glede na izbrano izvedbo. Alples dnevne sobe so primer umirjenega prostora brezčasnega designa. Lahko jih kombinirate tudi z garderobnimi omarami, ki se slogovno in v materialu ujemajo z posameznimi dnevnimi sobami Alples. Ponujamo vam tudi najrazličnejše rešitve za namestitev zabavne elektronike. Oprema dnevne sobe Alples je lahko raznolika in udobna ter hkrati funkcionalna.

Alples - dnevna soba

Barve in pohištvo dnevne sobe

Oprema dnevne sobe se razlikuje tudi po barvi. Barve dnevne sobe se prilagajajo stilu posamezne izvedbe. Oprema in pohištvo dnevne sobe izpadejo še lepše v kombinaciji s posebnimi elementi (osvetljene stenske police, biblioteka, osvetljene vitrine, ...). Osrednja soba se s pomočjo izbranih barv zlije z vašim domom.

 

Barve dnevne sobe:

 

  • DIVA: slonokoščena bela in barva češnje

 

V naši ponudbi so poleg dnevnih sob še: spalnice Alples, predsobe, pohištvo za mladinske in otroške sobe ter ostalo Alples pohištvo – pohištvo za ves dom.

 

Alples | Oprema, pohištvo in barve dnevne sobe, elementi dnevna soba – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
oprema dnevne sobe, dnevne sobe Alples, barve dnevne sobe, pohištvo dnevne sobe, elementi dnevna soba
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA