Pošlji povpraševanje

Spalnica po meri: da bodo vaše noči mirne, udobne in prijetne


Spalnica po meri - naj vaša zamisel postane resničnost! Vaš spalni prostor oblikujemo tako, da kar najbolj ustreza vašim željam, navadam, potrebam in prostorskim možnostim. V podjetju Alples izdelujemo tudi otroške spalnice po meri, mladinske sobe po meri, pa tudi kuhinjo vam z veseljem izdelamo po vaših željah.

NUDIMO TUDI ZAKONSKE POSTELJE!


Kakšna mora biti spalnica? Postelja naj bo udobna, barve pomirjujoče!


spalnice po meriSpalnica, kot najbolj intimni prostor, mora biti takšna, da se boste v njej prijetno počutili. Zagotovo bo spalnica po meri bolje izpolnila vsa vaša pričakovanja, hkrati pa vam bo omogočala maksimalen izkoristek bivalnega prostora. Izbrana spalnica, po meri izdelana samo za vas, je lahko kombinacija vsega tistega, kar bi si v svoji spalnici želeli. Vsak sodoben salon pohištva ima tudi ločen salon spalnic, kjer si lahko ogledate različne modele in postavitve elementov. Sprehod skozi salon spalnic vas bo morda dodatno navdihnil, da boste dodelali svojo idejo in vizualizirali lastne zamisli. Ko bo vaša ideja popolna, boste zlahka izbrali najbolj primerno rešitev.


Obiščite salon spalnic in si izberite svojo spalnico po meri


Za zahtevne in manj zahtevne stranke naredimo spalnico po meri. Vabimo vas v najbližji Alplesov salon spalnic, kjer vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri. Vsako vašo idejo je mogoče udejanjiti, samo izrazite jo, mi pa vam bomo pripravili izris in izdelali ponudbo. Vaša nova spalnica po meri bo nakup, ki ga ne boste obžalovali!

Vabljeni na obisk tudi v salon kuhinj Maribor in v salon pohištva Vrhnika


Podjetje Alples je eno izmed vodilnih podjetij pri izdelavi pohištva doma in na tujem. Naši produkti so vam na voljo povsod: našli jih boste, če obiščete salon pohištva Vrhnika, salon spalnic v Ljubljani ali če pokukate v razstavno prodajni salon kuhinj Maribor. Podjetje Alples izdeluje tudi kuhinje, spalnice in otroške spalnice po meri. Pokličite nas, obiščite naša prodajna mesta in se dogovorite za ponudbo!