Pošlji povpraševanje

Arhitekt svetuje, kako opremiti stanovanje - opremljanje stanovanja po vaših željah

Arhitekt svetujeNaš arhitekt svetuje, kako opremiti stanovanje, da bo le-to v kar največji meri funkcionalno ter da bo hkrati lepo in moderno. V podjetju Alples se namreč zavedamo, kako stresno in naporno je lahko opremljanje stanovanja, zlasti ob vsej široki ponudbi, ki je na tržišču, smo za naše stranke zagotovili posebno pomoč: brezplačen nasvet arhitekta. Ker so nasveti za ureditev stanovanj lahko dobri le, če temeljijo na natančni postavitvi pohištva, vam naš arhitekt svetuje s pomočjo računalniškega programa za izris pohištva. Lahko pa tudi izkoristite možnost Narišem sam in si sami izrišete predloge, kako opremiti stanovanje.

Napotki za ureditev stanovanj kar preko spleta - Arhitekt svetuje

Če želite, da vam naš arhitekt svetuje kako opremiti stanovanje kar se da optimalno, obiščite našo spletno stran www.alples.si in kliknite na zavihek Arhitekt svetuje. Da bi vam lahko za ureditev stanovanj svetovali kar najbolje, nam morate poslati:

  • vaše osebne podatke (ime in priimek, polni naslov, e-naslov, telefon)
  • opis želja in potreb za ureditev stanovanja (funkcija prostora, izbrani pohištveni program, opis želja in potreb)
  • tloris prostora (dimenzije prostora - dolžina, širina, višina; položaj in dimenzije odprtin - okna, vrata; smer odpiranja oken in vrat; položaj in dimenzije grelnih teles - radiator, kamin, peč; položaj vtičnic in stikal; morebitne posebnosti - mansarda, dimnik, obstoječe pohištvo).

Notranja ureditev stanovanja

Naj vas samo opozorimo, da naš arhitekt pri svetovanju za opremljanje stanovanja uporablja le pohištvo iz Alplesove standardne ponudbe - pohištvo za kuhinje, predsobe, dnevne sobe, spalnice, mladinske sobe in otroške sobe, izberete pa lahko tudi kosovni program (postelje, vgradne in garderobne omare, video omarice, klubske mizice, video omarice). Pri načrtovanju arhitekt uporablja Alplesov program za izris pohištva.

Program za izris pohištva vam nazorno pokaže kako opremiti stanovanje

Naš arhitekt svetuje kako opremiti stanovanje, pri tem pa uporablja program za izris pohištva, s pomočjo katerega lahko prikaže različne postavitve pohištva v posameznem prostoru, potem pa se skupaj ali sami odločite, katera prikazana ureditev stanovanj vam je najbolj všeč oz. katera prikazana ureditev stanovanj je za vas najbolj funkcionalna in sprejemljiva. Poslužite se te enkratne brezplačne možnosti preko spleta in pustite, da vam svetuje naš arhitekt, saj gre za arhitekte z vsem potrebnim znanjem in izkušnjami. Z nasvetom arhitekta bo postalo opremljanje stanovanja zabavno in prijetno.

Opremljanje stanovanja, ko vam naš arhitekt svetuje - primer

Alplesov arhitekt svetuje tako, da ustrezne dane podatke vnese v program za izris pohištva, kamor potem vnaša (zgolj in samo) Alplesovo pohištvo - npr. Alplesovo pohištvo za moderne spalnice, pohištvo dnevne sobe, itd. Glede na mere prostora in mere pohištvenih elementov, ter glede na vaše želje in funkcijo prostora, vam nato s pomočjo omenjenega programa izriše različne možnosti za to, kako opremiti stanovanje. Zlasti kuhinja je »najprimernejša kandidatka«, pri kateri je zelo priporočljivo uporabiti program za izris pohištva, saj je ravno kuhinjo zaradi toliko različnih elementov in bele tehnike, ki jih vključuje, najtežje funkcionalno zasnovati ter poskrbeti, da poleg tega tudi lepo izgleda. Če smo vas prepričali, nam dovolite, da vam brezplačno svetujemo za optimalno ureditev stanovanj - prepričani smo, da vam bo z nami opremljanje stanovanja prijetno in zabano.

Alples | Arhitekt svetuje, ureditev stanovanj, opremljanje stanovanja - povezave do naše spletne strani: