Pošlji povpraševanje

Otroška soba Alples - otroške postelje, omare in dodatki za otroške sobe

Otroška soba Alples vam je tako kot ostalo Alples pohištvo na voljo v različnih dimenzijah in izvedbah. Na voljo sta mladinska in otroška soba PLANET ter mladinska soba TEMPOX. Mladinske in otroške sobe Alples, postelje in ostali dodatki za otroške sobe se prilagajajo dimenzijam vašega prostora. Mladinsko in otroško sobo lahko sestavite tudi iz kosovnega programa EKSPRES ali iz pohištva za ves dom GLOBUS. Glavni element, ki ga ima vsaka otroška soba, je postelja. Alplesove postelje so ergonomsko oblikovane ter nudijo veliko možnosti kombinacij z ostalimi elementi pri posameznem programu.

Otroška soba PLANET in TEMPOX

Soba mora biti prilagojena potrebam vašega otroka. Pri nas vam je na voljo v dveh izvedbah: otroška soba PLANET in TEMPOX. Soba PLANET je na voljo v barvi breze in v šestih pastelnih barvah. Alples otroška soba PLANET je skupaj z dodatki za otroške sobe idealna za oblikovanje »lastnega planeta«. S programom PLANET je namreč možno sobe opremiti tako za dojenčka ali malčka kot za šolarja. TEMPOX je v osnovi sestavljiv program za mladinske sobe, a se lahko zlahka spremeni tudi v otroško sobo. V osnovni bukovi izvedbi vam je na voljo v številnih mladostnih barvah.

Alples - otroška soba TEMPOX

Otroške postelje - klasične in pogradi

Otroška soba potrebuje primerno posteljo. Postelje, pa naj bodo to otroške posteljice, pogradi ali klasične postelje, predstavljajo središče otroške sobe. Otroške postelje morajo vašemu otroku zagotoviti kvaliteten spanec. Alples soba za vašega otroka je na voljo tudi po posameznih elementih. Tako se lahko obrnete na nas tudi, če vas zanima samo nakup kvalitetne otroške postelje, seveda pa so vam na voljo tudi drugi elementi otroških sob. Otroške postelje lahko tako kot drugo Alplesovo pohištvo umeščete v prostor tudi s pomočjo našega računalniškega programa Narišem sam. Na voljo pa vam je tudi brezplačen nasvet našega arhitekta. Svetuje vam lahko le za otroške postelje ali pa za celotno mladinsko in otroško sobo Alples.

Dodatki za otroške sobe

Alples otroška soba zaživi šele s pravimi dodatki za otroške sobe. Te so na primer dekorativni liki za popestritev večjih ravnih površin, otroški meter za spremljanje rasti otroka in tudi igralni kotiček. Otroške sobe Alples vašim otrokom dajejo občutek varnosti in udobja. V otroški sobi Alples bo lahko vaš otrok ustvarjalno preživljal svoj prosti čas.