Pošlji povpraševanje

Otroško pohištvo AlplesOtroško pohištvo - vse za otroške sobe

Otroci so na prvem mestu in imajo drugačne potrebe kot odrasli, zato je nadvse pomembno, da ima prostor, v katerem prebijejo največ časa, primerno otroško pohištvo. Pri nas izdelano pohištvo za otroške sobe se odlikuje po kakovosti v izdelavi in po uporabi kvalitetnih in trpežnih materialov. Poleg tega naše pohištvo ustreza standardom in normam o varnosti, zato je otroku izredno prijazno. Pri nas poteka tudi izdelava pohištva po izrisu.

CELOVITA PONUDBA POHIŠTVA ALPLES

Otroško pohištvo naj bo barvno in iz otroku prijaznih materialov

Otroško pohištvo je pri nas deležno prav posebne pozornosti, zato je kolekcija bogata in polna zanimivih izdelkov. Ponujamo vam pohištvo za otroške sobe v zelo raznolikih stilih, od izjemno pisanih in razgibanih do preprostejših stilov. Prav vsak kos, ki sestavlja otroško pohištvo, odlikuje visoka funkcionalnost in prijeten videz. Izberete lahko različne barvne odtenke - od nežnih pastelnih do živahnih barv. Prav tako se otroško pohištvo razlikuje po materialih - lahko je iz lesa ali pa iz drugih otroku prilagojenih in prijaznih materialov.

Otroško pohištvo po izrisu je del otrokovega sveta

Ko izbiratepohištvo za otroško sobo po izrisu, lahko dejavno vključite tudi svoje otroke, saj se bodo v takšni sobici raje igrali in spali. Z barvnim pohištvom in pestrimi oblikami spodbujate njihovo domišljijo in ustvarjalnost. Na tak način bo pohištvo prilagojeno njihovim potrebam in prostoru. Otrokov svet predstavlja skrbno izbrano otroško pohištvo z različnimi elementi - številnimi policami, predalniki, mizicami, odlagališči in zaobljenimi koti za večjo varnost ter seveda tudi otroška postelja po izrisu.

Izdelava pohištva

Dandanes otroci kar precej časa preživijo v svojih sobah, zato je izredno pomembno, da je otroško pohištvo izdelano s posluhom za najmlajše. Pri nas poteka izdelava pohištvapo izrisu v skladu z vašimi željami in visokimi standardi. Otroško pohištvo je narejeno s posebnim pridihom razgibanosti, živahnosti in s kančkom nagajivosti.


Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!

OTROŠKE IN MLADINSKE SOBE ALPLES

Pohištvo Alples| Izdelava otroškega pohištva - povezave do naše spletne strani:

  • otroško pohištvo
  • pohištvo za otroške sobe
  • izdelava pohištva po izrisu
  • pohištvo po izrisu