Alples kosovno pohištvo: video omarice, klubske mizice, garderobne omare in pisalne mize

V podjetju Alples dobite različno pohištvo oz. kosovno pohištvo, kot so video omarice, klubske mizice, garderobne omare, pisalne mize Alples ter pohištvene dodatke, kot so nosilci za hlače, obešalniki za hlače, nosilci za kravate, nagibne obešalne palice, izvlečni obešalniki, obešalne kljuke itd. Poleg tega boste z obiskom pri nas gotovo dobili dobre ideje za opremljanje stanovanj. Tudi če imate prostore že opremljene in potrebujete zgolj nekaj kosov različnega pohištva, lepo vabljeni v naš salon. V naši pestri ponudbi pa je na voljo tudi pohištvo kuhinje, spalnice, dnevne sobe, mladinske in otroške sobe ter predsobe.

 

VEČ O KUHINJAH Z DNEVNO SOBO

 

Video omarice, klubske mizice, garderobne omare Alples in različni pohištveni dodatki

 

V salonih z Alplesovim pohištvom lahko na enem mestu dobite vse pohištvene dodatke, ki vam manjkajo v stanovanju, kot so npr. dodatni kuhinjski elementi. Če imate na primer manjšo dnevno sobo in ni prostora za velik sestav, imamo za vas rešitev – to so t.i. video omarice, ki jih le postavite samostojno v prostor. Seveda ne gre brez posebne mizice za dnevno sobo -  lične klubske mizice, kamor si ob spremljanju najljubšega TV programa postavite hladno pijačo. Kadar pa so v hiši šoloobvezni otroci, pa je obvezen nakup pisalne mize Alples. Kosovno pohištvo je primerno tudi za hodnike oz. predsobe, kamor lahko postavite garderobne omare in omarico za čevlje. Obiščite nas, naši prodajalci vam bodo svetovali in vam dali nove ideje za opremljanje stanovanj.

 

garderobne omare po merimizice za dnevno sobo

 

Oglejte si naše kvalitetno in natančno izdelane video omarice, klubske mizice, garderobne omare Alples in  pisalne mize Alples. Prepričani smo, da boste dobili sveže ideje za opremljanje stanovanj. Za postavitev pohištva v izbrane prostore lahko preizkusite naš virtualni program Narišem sam ali pa vam svetuje naš arhitekt.

 

Ideje za opremljanje stanovanj uresničite s cenovno ugodnim pohištvom

 

Ideje za opremljanje stanovanj lahko z lahkoto uresničite, če kupite kvalitetno in cenovno dostopno Alples pohištvo. Naše video omarice, klubske mizice, garderobne omare in  pisalne mize Alples so vse izdelane iz kvalitetnih materialov. Z nakupom našega kosovnega pohištva boste dosegli najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, zato izberite pohištvo Alples.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
Alples pohištvo, kosovno pohištvo
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA