Pošlji povpraševanje

Vgradna omara za mansardo in spalnico AlplesVgradne omare z drsnimi vrati za mansardo in spalnico

Želite, da bi bilo v vašem mansardnem stanovanju več prostora, pa ne veste, kako ga zagotoviti? V podjetju Pohištvo Alples vam svetujemo, da si omislite vgradne omare. Mansarda bo tako dobila popolnoma nov izgled. Pri nas izdelujemo vgradne omare vseh vrst: vgradne omare za mansardo in vgradne omare za spalnico, lahko pa se odločite tudi za vgradne omare pod stopnicami. Vgradne omare za mansardo sodijo med najkakovostnejše na našem tržišču.

PONUDBA PREDSOB ALPLES

Vgradne omare Pohištva Alples so sinonim za kakovost in eleganco

Naše vgradne omare so izdelane z izjemnim posluhom za stranke. Prepričani smo, da vas vgradne omare z drsnimi vrati ne bodo pustile ravnodušnih. Tako vgradne omare za spalnico kot tudi tiste za mansardo, predsobo ali dnevno sobo ter vgradne garderobne o mare pod stopnicami so izdelane iz najkakovostnejših materialov in z najnaprednejšo tehnologijo.

Vgradne omare za optimalen izkoristek vašega prostora

V kolikor je vaše stanovanje majhno ali mansardno, je pametno optimalno izkoristiti prav vsak kotiček - vgradne omare vam omogočajo ravno to - da na majhnem prostoru shranite veliko oblačil. Strokovnjaki iz našega podjetja bodo izmerili vaše prostore in vam svetovali glede izbire - spalnica, predsoba ali mansarda se z vgraditvijo vgradne omare spremeni v večji in modernejši prostor, saj omare segajo po celotni dolžini stene, od tal do stropa, lahko pa se odločite tudi za kotne vgradne omare. Možne so tako kotne omare za mansarde kot tudi kotne vgradne omare za spalnice, dnevne sobe in predsobe.

VGRADNE OMARE ZA MANSARDO ALPLES

Vgradne omare pod stopnicami

Ker gre za vgradne omare, vam v podjetju Pohištvo Alples lahko izdelamo tudi vgradne omare za pod stopnice, s čimer izkoristite tudi prostor, ki ponavadi ostane neizkoriščen. Ker vam pod stopnice vgradimo vgradne omare z drsnimi vrati, tudi ni bojazni, da zaradi premalo prostora omare ne bi mogli odpreti. Vgradne omare pod stopnicami so enako kakovostne kot za druge prostore, prav tako pa vam tudi drsna vrata pod stopnicami izdelamo v vaši najljubši barvi.

Vgradne omare v vaši najljubši barvi po ugodnih cenah

Vgradne omare so izdelane glede na velikost prostorov vašega doma, poleg tega pa vam izbrane vgradne omare izdelamo v vaših najljubših barvah in vzorcih. Za drsna vrata vgradih omar imamo v podjetju na voljo več različnih polnil. Izbirate lahko med več lesenimi polnili, foto tapetami, lahko pa se odločite celo za steklena polnila za drsna vrata. Vgradne omare so poleg tega, da so izredno estetsko dovršene, dostopne po relativno ugodnih cenah.

Obiščite nas v salonu in si zagotovite čudovite vgradne omare z drsnimi vrati - sprememba v stanovanju bo očitna!

Pohištvo Alples | Vgradne omare za mansardo - povezave do naše spletne strani:

  • vgradne omare za spalnico
  • vgradne omare