Pošlji povpraševanje

3D izris kuhinje - načrtovanje kuhinje

Pr večini izmed nas je že tako, da kuhinjo najprej izbiramo glede na to, katere barve in oblike so nam všeč, natančno načrtovanje kuhinje pa preložimo na nekoliko kasnejši čas. Pa nič hudega, saj je natančen 3D izris kuhinje pravzaprav mogoč šele, ko si izberete svojo kuhinjo. Takrat nastopimo mi - naš profesionalni program za izris kuhinje bo v rokah strokovnjakov na papirju izdelal podobo vaše kuhinje, ki je povsem identična tistemu, kar boste dejansko dobili!

Izris kuhinje s sodobnimi pripomočki

Tisti nekoliko starejši se najbrž še spominjate, kako ste kupili svojo prvo kuhinjo. Ali jo je po meri izdelal lokalni mizar ali pa ste se odpravili v salon pohištva, izbrali tisto, ki vam je bila najbolj všeč in počakali, da so jo pripeljali. 3D izris kuhinje je bil takrat tako rekoč nemogoč. Načrtovanje kuhinje je zato potekalo ročno in pri nekoliko površnih prodajalcih se je velikokrat zgodilo, da kupec vse do konca ni natančno vedel, kakšna bo videti njegova kuhinja. Na voljo je bil le ročni izris kuhinje, program je bil le skrita želja in večinoma je izris kuhinje temeljil predvsem na tem, da so na določen prostor postavili omare in belo tehniko ustreznih mer. Na srečo so danes na voljo moderni programi za 3D izris kuhinje in ostalih prostorov, tako da si boste lahko natančno predstavljali, kaj boste dobili.

Izris kuhinje 3D - narišem sam

3D izris kuhinje

Pri načrtovanju moderne kuhinje za popolno zadovoljstvo še zdaleč ni pomembno le to, kje bodo stali posamezni elementi in bela tehnika. Glede na potrebe in življenjski slog posameznika ali družine je smiselno pretehtati tudi to, kakšna bo notranja oprema omaric in predalov. 3D izris kuhinje vam bo omogočil natanko to - kuhinjo boste lahko popolnoma prilagodili sebi, si ogledali različne barvne kombinacije in postavitve, hkrati pa bo projektiranje kuhinje podrobno predstavil tudi optimalno postavitev elementov glede na vaše specifične želje in potrebe. Tako negativnih presenečenj ne bo več! Program za izris moderne kuhinjebo v rokah naših strokovnjakov podrobno prikazal, kakšna bo vaša nova moderna kuhinja.

Pohištvo Alples | 3D izris kuhinje za lažjo predstavo videza in funkcionalnosti - povezave do naše spletne strani:

  • Kuhinje
  • Moderne kuhinje