Otroška soba po meri otroka in njegovih potreb


Otroška soba po meri si zasluži veliko pozornosti, saj otrok v njej preživi veliko časa, zato se mora v njej počutiti prijetno in brezskrbno. Otroška soba po meri je svet, v katerem naši otroci preživijo dobršen del svojega otroštva. V njej se otrok lahko uči, igra, sprosti, spočije ter se druži s prijatelji in starši.
Poleg pohištva za otroške in mladinske sobe po meri, vam ponujamo tudi odlične rešitve in ideje za kuhinje, spalnice, predsobe in dnevne sobe. Še zlasti ugodna je cena dnevne sobe po meri.

V NAŠI PONUDBI TUDI MODERNE DNEVNE SOBE


Otroška soba po meri - oprema naj bo praktična in funkcionalna


Pri načrtovanju otroške sobe po meri največ pozornosti namenimo opremi. Otroška soba po meri naj vsebuje dobro ležišče, dovolj shranjevalnega prostora, najpomembneje pa je, da se v njej prepletajo živahne barve. Otroci ljubijo barve, zato so otroško pohištvo in drugi elementi na voljo v različnih pisanih odtenkih. Živahnejši barvni odtenki se lepo ujemajo z otroško razposajenostjo.

otroška soba po merimladinske sobe po meri


Otroško pohištvo naj bo poleg pisanih in živahnih barv tudi zanimivih oblik. Predvsem pa naj bo pohištvo otroške sobe po meri bo čim bolj praktično in funkcionalno.


Mladinske sobe po meri za maksimalen izkoristek prostora


Otroška soba po meri v nekaj letih zamenja svojo uporabnost, saj otrok raste, s tem pa se spreminjajo tudi njegove potrebe. Običajno so otroške sobe izredno prilagodljive, tako da se lahko ob minimalnih spremembah prelevijo v mladinske sobe po meri. Mladinska soba postane svet, ki najstniku omogoča zasebnost, kjer nihče ne vleče na ušesa, ne sprašuje in ne modruje. Veliko je načinov, kako opremiti mladinske sobe. S pohištvom po meri bomo kar najbolje izkoristili prostor in imeli proste roke pri načrtovanju in barvnem kombiniranju omare, predalnika in pisalne mize. Pri tem pa seveda ne smemo pozabiti na želje in okus najstnika - tako slog kot oblike naj bodo v skladu z njegovimi željami. Izdelava mladinske sobe po meri bo pripomogla k še večji funkcionalnosti mladinske sobe. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://alples.si/furniture/mladinska-soba-center/


Otroška soba po meri - ugodna cena za vrhunsko kakovost.