Alples postelje - zakonske, dvižne, mladinske in otroške postelje ter pogradi

Pri nas so vam na voljo zakonske, mladinske in otroške postelje ter pogradi, pa tudi posebne dvižne postelje Alples. Ste ravno v fazi, ko za vašo novo hišo ali stanovanje kupujete pohištvo? V podjetju Alples vam med drugim lahko svetujemo glede postelj, saj so postelje Alples najlepše in najudobnejše postelje na našem tržišču. Oglasite se v našem salonu, saj so Alples postelje primerne prav za vsako starostno obdobje. V naši pestri ponudbi pa boste našli še kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, mladinske sobe, spalnice in predsobe ter kosovni program - torej oprema za ves dom na enem mestu.

Postelje Alplesmladinske postelje s predali

Postelje Alples za vse generacije: zakonske, otroške in mladinske postelje

Pravijo, da otroci hitro rastejo in da mora z njimi rasti tudi njihova mladinskapostelja, zato so Alples postelje po izgledu, obliki in barvah prilagojene za različne starosti vaših otrok. Za otroke so te lahko navadne, klasične otroške postelje, v kolikor pa je otroška soba zelo majhna in imate več kot enega otroka, se lahko odločite za posebne otroške postelje - pogradi. Otroške in mladinske postelje so po barvah, oblikah in po celotnem izgledu prilagojene otrokom, zato smo naredili posebne Alples postelje za mladino - mladinske postelje z malo resnejšim izgledom, da bodo tudi mladinske sobe primerne letom njihovih »prebivalcev«. Ker med nujno pohištvo za spalnice spadajo tudi zakonske postelje, izdelujemo v našem podjetju seveda tudi te. Po osnovnem izgledu se ločijo na dve skupini, in sicer na zakonske postelje Alples, katerih okvir je na »nogah« in so izdelane iz lesa, ter zakonske postelje Alples, katerih okvir nima nog in je neposredno na tleh, so pa oblazinjene. Oglasite se v našem salonu in zase in za svojo družino izberite Alples postelje, ki so lahko tudi dvižne postelje, mladinske postelje in otroške postelje oz. pograde.

Dvižne postelje Alples kot del našega funkcionalnega pohištva

V primeru, da imate zelo majhno stanovanje oz. posamezne prostore, vam svetujemo, da se odločite za posebne dvižne postelje Alples. Vanje lahko shranite posteljnino in druge stvari. Kot dvižne postelje Alples se pri nas dobijo tako otroške kot mladinske postelje, pa tudi zakonske postelje. Če ste torej na tesnem s prostorom, se nikar ne obotavljajte in nas obiščite v salonu, in pomagali vam bomo izbrati naše funkcionalno pohištvo za majhne prostore. Prostor s pohištvom si lahko izrišete tudi v našem programu Narišem sam ali pa vam svetuje naš arhitekt.

PREVERITE PONUDBO ALPLES SPALNIC

Cenovno dostopne otroške, mladinske in zakonske postelje

Poudariti je potrebno, da so pogradi, zakonske, mladinske, otroške in dvižne postelje izdelane iz kvalitetnega lesa ter cenovno dostopne. Prepričajte se kar sami, da so cene za Alples postelje glede na vrhunsko kvaliteto in izdelavo zelo ugodne. Več nahttps://www.alples.si/sl/