Pošlji povpraševanje

Alples postelje za celotno družino

Pri nas so vam na voljo zakonske, mladinske in otroške postelje ter pogradi, pa tudi posebne dvižne postelje Alples. Ste ravno v fazi, ko za vašo novo hišo ali stanovanje kupujete pohištvo? V podjetju Alples vam med drugim lahko svetujemo glede postelj, saj so postelje Alples najlepše in najudobnejše postelje na našem tržišču. Oglasite se v našem salonu, saj so Alples postelje primerne prav za vsako starostno obdobje.

Postelje AlplesZakonska postelja z oblazinjeno konstrukcijo

V naši pestri ponudbi pa boste našli še kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, mladinske sobe, spalnice in predsobe ter kosovni program - torej oprema za ves dom na enem mestu.

Postelje Alples za vse generacije

Pravijo, da otroci hitro rastejo in da mora z njimi rasti tudi njihova postelja, zato so Alples postelje po izgledu, obliki in barvah prilagojene za različne starosti vaših otrok. Za otroke lahko izberete navadne, klasične otroške postelje, v kolikor pa je otroška soba zelo majhna in imate več kot enega otroka, se lahko odločite za  pograd, ki je najboljša rešitev za majhne prostore, izkušnje pa nam narekujejo, da se otroci odlično počutijo pri spanju na njemu.

mladinske postelje s predaliModerne mladinske sobe s posteljo

Otroške in mladinske postelje, ki so del kolekcij otroških in mladinskih sob, so po barvah, oblikah in po celotnem izgledu prilagojene otroških očem. Za malo starejše otroke pa smo razvili posebne Alples postelje - mladinske postelje z malo resnejšim izgledom, da bodo tudi mladinske sobe primerne letom.

Kako izbrati pravo posteljo?

Med nujno pohištvo za spalnice spadajo tudi zakonske postelje, ki so element s katerim začnemo in končamo svoj dan. Po osnovnem izgledu se ločijo na dve skupini, in sicer na zakonske postelje Alples, katerih okvir je na nogicah in so izdelane iz lesa, ter zakonske postelje brez okvirja.

V ponudbo smo pred kratkim dodali nov model spalnice - Arabeska, ki se lahko prilagodi različnim prostorom in stilom. V kolekciji najdete širok izbor garderobnih omar, opreme notranjosti garderobnih omar, front z mehkim zapiranjem, postelj in nizkih elementov pa dopolnjuje široka paleta barv front in materialov.

Oglasite se v našem salonu in zase in za svojo družino izberite Alples postelje ali pa razmislite o zamenjavi celotnega pohištva določenega prostora.

Dvižne postelje Alples kot del našega funkcionalnega pohištva

V primeru, da imate zelo majhno stanovanje oziroma posamezne prostore, vam svetujemo, da se odločite za posebne dvižne postelje Alples. Vanje lahko shranite posteljnino in druge stvari. Kot dvižne postelje Alples se pri nas dobijo tako otroške kot mladinske postelje, pa tudi zakonske postelje. Če ste torej na tesnem s prostorom, se nikar ne obotavljajte in nas obiščite v salonu, in pomagali vam bomo izbrati naše funkcionalno pohištvo za majhne prostore. Prostor s pohištvom si lahko izrišete tudi v našem programu Narišem sam ali pa vam svetuje naš arhitekt, ki sedaj lahko vaš 3D izris pripravi brez fizičnega stika.