Pošlji povpraševanje

Načrtovanje kuhinje po meri, ki ustreza vsem vašim željam

Kuhinja ima v osnovi zelo funkcionalno vlogo, a je zagotovo tudi izjemno pomemben oblikovni element pri opremljanju doma. Vsakdo si želi kuhinje, ki bo lepa, praktična in seveda tudi trpežna. Zato izbiramo kuhinjske elemente po lastnih željah in razne dodatke za kuhinjo, ki ji dodajo poseben pečat.

Moderne kuhinjeKo začnemo izbirati novo kuhinjo, hitro ugotovimo, da je na trgu ogromno možnosti. Najlažje bo, če se odpravimo v salon kuhinj, kjer si različne modele lahko v živo ogledamo in si poskušamo predstavljati, kako bi bilo imeti takšno kuhinjo doma. Saloni Alples se nahajajo na številnih lokacijah po vsej Sloveniji, kjer vam prisluhnejo, pomagajo in z vami načrtujejo naši izkušeni in prijazni svetovalci. Predlagali vam bomo odlične rešitve in vas popeljali v svet, kjer si lahko naročite svojo sanjsko kuhinjo.

Klasične in moderne kuhinje za vse okuse

S svojim bogatim programom zagotavljamo, da odlično kuhinjo najdejo stranke najrazličnejših okusov. Nekateri si želijo izredno moderne kuhinje s sodobnim minimalizmom, drugi prisegajo na klasiko, nekaterim paše bolj retro stil ... Velika ponudba barv in obdelav omogoča, da v Alplesu kuhinjo zase najde vsakdo! Ne glede na to, za katere kuhinjske elemente se odločite, ste lahko prepričani, da so izdelani natančno in iz kakovostnih materialov, za kar dobite dolgoletno garancijo. Kuhinje imajo sodobne sisteme blaženja, vgrajeno okovje ter so ergonomsko oblikovane. Ker v sodobnih stanovanjih ni več strogega ločevanja prostorov je lahko kuhinja lepo povezana tudi z jedilnico in dnevno sobo. S širokim naborom elementov si je danes to mogoče zelo lepo urediti.

Preberite več o klasičnih kuhinjah >>

Obsežen nabor kuhinjskih elementov

Kuhinjski elementi so osnova načrtovanja kuhinje. Dejstvo je, da jih je tako veliko, da verjetno ne boste potrebovali vseh, zato pa je racionalen izbor še toliko bolj pomemben. Še posebej to velja za manjše prostore, kjer je treba biti preudaren pri vsakem kotičku. Pri razmisleku o kuhinjskih elementih naj bo vodilo to, kaj vsakodnevno uporabljate in potrebujete. Življenjske navade potrošnikov zelo variirajo, zato pa si vsakdo kuhinjo personalizira. Družine potrebujejo daljši pult in nekoliko več prostora za shranjevanje, za posameznike, ki jih ni veliko doma ali pa ne kuhajo preveč radi, pa bo zadostovala že manjša kuhinja z osnovnimi kuhinjskimi elementi.

Kuhinjski elementi

Načrtovanje kuhinje s pomočjo 3D izrisa

Vsak salon kuhinj Alples ponuja strankam brezplačni 3D izris kuhinje. Z njim si boste najlažje predstavljali, kako bo kuhinja videti v vašem prostoru. Primerjate lahko različne postavitve, barve in modele kuhinj ter se na koncu odločite za tisto možnost, ki je res najboljša. Naša prodajna ekipa je sestavljena iz vrhunskih strokovnjakov, ki lahko ponudijo strokovno svetovanje ter poiščejo rešitve, na katere sami še pomislili ne bi. Po želji ponujamo tudi osebno svetovanje ali izmero na domu. Poskrbimo za hitro dobavo naročene kuhinje ter vam nudimo brezplačno dostavo in montažo. Ker je načrtovanje kuhinje lahko kar zahteven korak vam zagotavljamo popolno podporo na vseh korakih in s svojo celovito storitvijo zagotavljamo osvežen videz vašega doma brez večjih skrbi.

Premišljen izbor dodatkov za kuhinjo

Dodatki za kuhinjoKuhinja vam mora biti prilagojena do zadnjega detajla, zato z uporabnimi dodatki poskrbimo za kuhinjo, ki vam bo služila še dolgo. Da vam bo v kuhinji vse pri roki, kuhinjskim elementom dodajte še držala, kovinske palice s kljukicami, nosilce za začimbe in razne druge stenske dodatke. Izbirate lahko tudi med različnimi proizvajalci bele tehnike. Kot vodilni proizvajalec pohištva na slovenskem trgu vedno poskrbimo, da so v naši ponudbi najboljše oblikovalske novosti. Iz stanovanj ustvarimo dom, kjer se boste počutili udobno in sproščeno. Oglasite se v našem salonu kuhinj in si oglejte številne čudovite modele kuhinj. Nova kuhinja bo v vašem domu polno funkcionalna v najkrajšem možnem času.