Spalnice elegantnega, modernega in brezčasnega dizajna


Spalnice so prostor, kjer se mora vsak izmed družinskih članov počutiti karseda udobno in domače. Zato je pomembno, da pred opremljanjem dobro premislimo. Katere kose pohištva si želimo v spalnico (po meri) vključiti? Kakšna barva omare in postelje nam je najbolj všeč? So dimenzije prostorov običajne in bomo lahko kupili iz zaloge ali se bomo morali odločiti za spalnico po meri?

Kako veliko omaro pravzaprav potrebujemo? Si želimo nočnih omaric z zaščito pred sevanjem? So trenutno kakšne spalnice v akciji? Vprašanja se seveda tukaj ne končajo, zato je dobro, da se pozanimamo o vseh elementih. Akcije so precej pogoste, zato povprašajte tudi ali je določena spalnica morda znižana.

Spalnice


Kaj je pri izbiri spalnice (po meri) najpomembneje?

V spalnicah se najpogosteje nahajajo postelja (zakonska ali francoska), omare, nočne omarice (z zaščito pred sevanjem) in morda toaletni kotiček. Prva stvar, na katero moramo biti pri nakupu spalnice (po meri) zares pozorni, so naravni materiali. Dokazano je namreč, da se ljudje veliko bolje počutimo, če smo npr. obdani z lesom namesto s plastiko.

Čeprav je morda neka spalnica v akciji, pa to še ne pomeni, da je prava izbira. V tisti, ki ni opremljena z naravnimi materiali, boste spali slabše. Poskrbite tudi za okolje in se prepričajte, da so omare in drugi elementi zares izdelani iz recikliranega lesa in lepil brez topil.

spalnice akcija

Postelja

Poglavitni del vsake spalnice (po meri) je postelja, katera pa mora zagotoviti, da se boste v njej zares spočili. Tako boste vsakodnevne naloge opravljali veliko lažje in uspešneje. Pri izbiri ustrezne postelje je pomembno, da je le-ta zračna, dovolj široka ter da ima oblazinjeno vzglavje. Sovražite, ko želite pred spanjem brati knjigo, a se na trdem naslonjalu nikakor ne morete udobno namestiti?

Svetujemo vam nakup spalnice Magnet! Slednja je za vas prava izbira tudi, če potrebujete spalnico po meri, če iščete spalnico v akciji ali če z nizke postelje težko vstajate. Slednja vsebuje posteljo s po višini nastavljivim posteljnim dnom, ki vam bo olajšala začetek dneva. Na voljo je v različnih umirjenih barvah, ki odlično sovpadajo z omarami.

Omare za spalnico po meri

Naslednji zelo pomemben kos pohištva v vsaki spalnici pa so omare. Tam namreč shranjujemo precej različnih stvari, ki jih vsakodnevno uporabljamo, zato morajo biti police lahko dostopne. So prostori v vašem stanovanju majhne ali neobičajnih dimenzij? Potem je najbolje, da se odločite za spalnice po meri, ki so prilagojene vašim potrebam in željam.

Vgradne omare za spalnico so lahko različnih oblik in velikosti – izberite takšne, ki segajo od stropa do tal, kotne ali morda celo poševne. Če vas partner z zapiranjem vrat omare pogosto zbudi, bo spalnica Magnet poskrbela, da se boste končno zares naspali. Omare so z mehkim zapiranjem so praktično neslišne, zato bo morda vaš najljubši prostor v stanovanju postala ravno spalnica. Akcije bodo poskrbele, da jo boste lahko kupili bo zares ugodni ceni.

spalnica po meri

Nočne omarice

Tudi vi pred spanjem uporabljate mobilni telefon ali tablični računalnik in ga nato enostavno odložite na nočno omarico? To je precej slaba navada, saj elektronske naprave dokazano sevajo, kar občutno znižuje kakovost spanja. V spalnici (v akciji) Magnet boste lahko spali brezskrbno, saj nočne omarice vsebujejo zaščito pred sevanjem. Slednja prepreči kar 99% prehoda sevanja. Z zaščito pred sevanjem boste tako spali bolje, obenem pa se bo vaše telo ponoči zares regeneriralo.

Toaletni kotiček

Čeprav so spalnice prostor za počitek, pa marsikdo v manjšem stanovanju v njem opravlja tudi druga opravila. Če ne veste, kje opravljati delo od doma, lahko v spalnici po meri vaš toaletni kotiček enostavno spremenite v pisarno. Opremite jo s pisalno mizo in jo oblikujte po vaših željah.

zaščita pred sevanjem v spalnici