Vozniški izpit za različne kategorije

V avtošoli 3D omogočamo opravljanje vozniškega izpita za kategorije:

  • Vozniški izpitvozniški izpit kategorije B (za osebno vozilo),
  • vozniski izpit in CPP test A kategorije (motor neomejeno),
  • vozniški izpit kategorije A2 do 350 ccm,
  • vozniški izpit kategorije A1 do 125 ccm,
  • vozniški izpit kategorije AM do 500 ccm,
  • uredimo pa tudi teste za vozniški izpit za mlade nad 16 let ter vse za ponovno opravljanje vozniškega izpita in tujce.

Spremljali vas bodo izkušeni in prijazni inštruktorji, ki so do izpita pripeljali že izjemno veliko število voznikov, našo uspešnost pa dokazuje tudi dolgoleten obstoj na trgu - z vozniškimi izpiti za različne kategorije se namreč ukvarjamo že več kot 27 let, in to izjemno uspešno!

Se zgodi ali ponovno opravljanje vozniškega izpita

Zgodi se, da ostanemo brez vozniškega izpita oziroma nam je bil odvzet. Ponovno opravljanje vozniškega izpita pri nas je hitro, enostavno in neboleče, predvsem pa ugodno. Pred ponovnim opravljanjem vozniškega izpita je potrebno opraviti še nekaj obveznosti, med katere spadajo:

  • zdravniški pregled in program dodatnega usposabljanja ali rehabilitacijski program ter
  • tečaj in izpit cestno prometnih predpisov (CPP).

Nato pa lahko pričnete s ponovnim opravljanjem vozniškega izpita. Za vozniški izpit kategorije B (ponovno opravljanje) potrebujete najmanj 20 ur, čemur sledi končna izpitna vožnja pred komisijo. Na spletni strani si lahko ogledate tudi ugoden paket 21-ih ur za učence povratnike, mogoče pa je plačati tudi vsako uro posebej.

Kam po vozniški izpit za vse kategorije?

Če iščete uspešno avtošolo z dolgoletno tradicijo za opravljanje vozniškega izpita v Ljubljani, ste na pravem mestu. V Avtošoli 3D nudimo vozniški izpit za številne kategorije, za mlade nad 16 let (ti do dopolnjenega 18-ega leta vozijo s spremljevalcem) ter ponovno opravljanje vozniškega izpita. Pri nas opravite CPP in vse teste za vozniški izpit, najbolj ponosni pa smo na izjemno visok odstotek uspešno opravljenih vozniških izpitov za različne kategorije. Vozite z nami!

Vozniško dovoljenje

VEČ O PONOVNI PRIDOBITVI VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA