Tečaj CPP

 

Tečaj in izpit CPPNa poti do vozniškega dovoljenja je prva obveznost v šoli vožnje tečaj CPP. Avtošola 3D za ugodno in čim bolj prijetno pot do vozniškega izpita na tečaju CPP poleg kakovostnih predavanj, vaj in vse potrebne literature, za vse kandidate, ki tam nadaljujejo tudi z vožnjo, poskrbi, da je tudi CPP cena nekoliko ugodnejša. Tečaj CPP kandidate opremi z vsem potrebnim znanjem za pričetek praktičnega dela pridobivanja vozniškega izpita in še pred tem za opravljen CPP izpit (cpp testi), zato je prisotnost na predavanjih obvezna. CPP testi pa niso več v papirnati obliki, temveč so po novem elektronski. Zaradi elektronskega preverjanja znanja na izpitu CPP (CPP testi) v Avtošoli 3D v sklopu tečaja CPP s kandidati rešujemo tudi vaje v elektronski obliki. Vaje, podobne vprašanjem na izpitu CPP (CPP testi), pa lahko kandidati najdejo tudi na spletu. Prav tako je po novem prijava na izpit CPP osebna in možna le na upravni enoti, prijava na tečaj CPP pa je še vedno možna tudi preko telefona, spletne ali Facebook strani. Izpit CPP pa se piše na Agenciji za varnost prometa na Kotnikovi 19a v Ljubljani.

 

 

CPP cena

Eden od dejavnikov, zaradi katerega se kandidati odločijo za izbiro določene šole vožnje, je tudi cena CPP tečaja (CPP cena). Tečaj CPP je za kandidate zelo pomemben, saj se z znanjem, ki ga usvojijo na tečaju, odpravijo na praktični del usposabljanja, v cestni promet. Zato je pomembno, da je tečaj izveden kakovostno, hkrati pa, da je ta tudi cenovno dostopen, torej, da je cena CPP tečaja za kandidate ugodna. CPP cena pa je sestavljena iz dveh delov. Prvi del so predavanja (cestno prometni predpisi cena), drugi del pa CPP testi, torej cena izpita CPP. Cestno prometni predpisi (cena) so tako cenovno raznoliki in odvisni od izbrane šole vožnje, cena CPP izpita pa je za vse enotna.

 

Avtošola 3D | kakovosten in temeljit tečaj CPP-ja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
3 D družba za izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil, rent-a-car, gradbene in ostale poslovne dejavnosti d.o.o. Ljubljana, Tržaška 2
Naslov
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4254204
Seznam fraz
tečaj cpp, cpp testi, cpp cena
ZEMLJEVID