Pošlji povpraševanje

Poročni prstani - belo zlato, srebro in plemenito jeklo

Poročni prstan je eden od spominov na enega najlepših dni v vašem življenju, zato je pomembno, da izberemo takega, da bo pravi odsev vajine ljubezni. V Zlatarskem ateljeju Mengeš lahko izbirate med pestro ponudbo unikatnih poročnih prstanov ( belo zlato,srebro, plemenito jeklo, dragi kamni, rumeno ali rdeče zlato, platina ...), poleg tega pa lahko svoj poseben dan ovekovečite tudi z unikatnim nakitom iz belega zlata.

Zakaj izbrati Zlatarski atelje Mengeš pri tako pomembnem mejniku v vašem življenju kot je poroka? Ker tako pri izdelavi poročnih prstanov iz belega zlata ali preostalega nakita kot so na primer uhani iz belega zlata poslušamo vaše želje in vam izdelamo unikaten nakit, ki se ga ne boste nikoli naveličali in ga boste nosili s ponosom.

Poročni prstani belo zlatoPoročni prstani belo zlato po naročilu

Industrijsko izdelan nakit se nikakor ne more primerjati s kakovostjo ročne izdelave. In kaj lahko vašemu poročnemu prstanu (belo zlato, srebro) doda večji pomen kot ročna in unikatna izdelava. Izdelamo vam lahko tako klasične kot tudi bolj moderne oblike poročnega prstana iz belega zlata. Ne le na poročni dan tudi v vsakdanjem življenju je kdaj dobro, da izstopamo. In z našim unikatnim nakitom iz belega zlata vsekakor boste. Cenik poročnih prstanov in ostalega nakita na primer uhanov iz belega zlata najdete na naši spletni strani, če pa imate posebne želje nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da vam podamo čim bolj natančno ceno izdelka.

Poleg poročnih prstanov pri nas tudi unikaten nakit iz belega zlata in drugih

Poročni prstani (iz belega zlata, srebra, plemenitega jekla so lahko izdelani povsem po željah stranke, cena poročnih prstanov pa je odvisna od številnih dejavnikov (teže, materiala itd.) Poleg tega pa vam nudimo tudi preostal nakit iz belega zlata in vseh preostalih materialov po vaši želji. Cenik poročnih prstanov je odvisen od vaših posebnih želja in zlitine iz katere je narejen. Med našo ponudbo najdete tudi veliko čudovitih moških prstanov in uhanov iz belega zlata.

Ugodni in kvalitetni uhani iz belega zlata

V kolikor bi želeli, da vam po meri izdelamo nakit (iz belega zlata, srebra,...) kot so na primer zapestnice, moški prstani, ogrlice ali pa uhani iz belega zlata nam prinesite skico ali pa nam svoje želje le podrobno opišite.