Poročni prstani belo zlato, srebro in plemenito jeklo

Poročni prstani belo zlato, rumeno, rdeče ali pa katerakoli druga plemenita kovina, obeležijo, za mnoge enega najlepših dni v življenju. Seveda je dan, ko se rodi otrok še lepši, ampak ta je pogosto povezan prav s tem – poročnim dnem. Pomenijo trajen spomin, ki poročene ljudi spremlja vse življenje, zato je pomembno, da so izbrani premišljeno, v stilu, ki je bodočima zakoncema pisan na kožo.

Tako poročni prstani belo zlato, kot vsi ostali, so brezčasni simbol ljubezni in predanosti. Prstani so že v zgodovini simbolizirali različne stvari in so imeli tako osebni, kot duhovni pomen. Tisti pravi pomen, pa je običajno znan le tistim, ki ga nosijo.

Današnja ženin in nevesta, imata na voljo veliko več možnosti za izbiro nakita, kot kdaj koli prej. Izbirata lahko med nešteto slogi in materiali, ki bodo obeležili njuno zgodbo. Kljub temu pa simbolika ostaja enaka kot je bila že nešteto generacij poprej, pa naj bodo to poročni prstani belo zlato, ali pa iz platine. Ljubezen, ki jo doživljamo danes, se bistveno pač ne razlikuje od ljubezni naših prednikov.

Poročni prstani belo zlato

Poročni prstani belo zlato – simbolika je povezana z obliko

Tako poročni prstani belo zlato, kot tisti iz drugih materialov, so tesno povezani s simboliko njihove oblike – kroga. Zgodovinsko je krog metafora za pojme celote, celovitosti, popolnosti, neskončnosti, večnosti in brezčasnosti. Krogi so simbolizirali tudi boga tako v krščanstvu, kot v številnih drugih verstvih. Ti nimajo ne začetka, ne konca, zaradi svoje simetričnosti pa so postali simbol popolnosti.

Zaradi večne narave kroga, so tudi poročni prstani belo zlato, rumeno, rdeče in vsi iz novih, modernih materialov, simbol večne ljubezni. Z njihovo izmenjavo, si pari obljubijo ljubezen in predanost do konca.

V Zlatarskem ateljeju Mengeš, lahko izbirate med pestro ponudbo unikatnih poročnih prstanov (belo zlato, srebro, plemenito jeklo, rumeno ali rdeče zlato, platina, tudi takšnih z dragi kamni...), poleg tega, pa lahko za svoj poseben dan izberete tudi ujemajoči nakit iz belega zlata, ki bo zaokrožil celotni videz.

Zakaj pa pri tako pomembnem mejniku v življenju, kot je poroka, izbrati prav nas? Ker tako pri izdelavi poročnih prstanov, kot pri izdelavi drugega nakita, kot so na primer uhani iz belega zlata, poslušamo vaše želje in vam izdelamo unikaten nakit, ki se ga ne boste nikoli naveličali in ga boste nosili s ponosom. Še ena prednost pa je, da lahko pri izdelavi tudi sodelujete.

Nakit iz belega zlata

Nakit iz belega zlata po naročilu, prilagojen vašemu okusu

Serijsko izdelan nakit, se nikakor ne more primerjati s kakovostjo njegove ročne izdelave. In kaj lahko vašemu poročnemu prstanu doda večji pomen kot ročna in unikatna izdelava po vaši želji? Izdelamo vam lahko tako klasične, kot tudi bolj moderne oblike nakita. Ne le na poročni dan, tudi v vsakdanjem življenju je kdaj dobro, da izstopamo. In naš nakit iz belega zlata, bo temu vsekakor pripomogel.

Cenik poročnih prstanov in ostalega nakita, na primer uhanov iz belega zlata, najdete na naši spletni strani, če pa imate posebne želje nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da vam podamo čim bolj natančno ceno izdelka.

Uhani iz belega zlata po naročilu

Poleg poročnih prstanov pri nas tudi unikatni nakit iz belega zlata in drugih vrst plemenitih kovin

Poročni prstani iz belega zlata, srebra, plemenitega jekla… so lahko izdelani povsem po željah stranke, njihova cena, pa je odvisna od številnih dejavnikov (teže, materiala, zahtevnosti izdelave) Poleg tega pa vam nudimo tudi preostal nakit iz belega zlata in vseh preostalih materialov po vaši želji.

Cenik poročnih prstanov je odvisen od vaših posebnih želja in zlitine iz katere je narejen. Med našo ponudbo najdete tudi veliko čudovitih moških prstanov in uhanov iz belega zlata. Nakit iz belega zlata, ali katerekoli druge plemenite kovine, lahko na vašo željo kombiniramo z lesom, usnjem, akrili, okrasnimi ali dragimi kamni, emajlom in drugimi materiali, ki so v današnjem času izjemno atraktivni.

Za lažjo predstavo, si oglejte naše poročne in zaročne prstane in preberite vse o nakitu po naročilu, ki ga lahko izdelamo na podlagi fotografije, ali pa le vaše skice. Izdelke smo razvrstili po kolekcijah, kjer boste našli poročne prstane iz mavrične, svetle, temne in ledene kolekcije ter ostali nakit, ki smo ga prav tako razvrstili po barvah. Nikar ne zgrešite diamantni nakit, ki vas bo s svojo enostavno lepoto zagotovo prepričal.

Pa še nekaj za bodoče mladoporočence. Če imate željo, si lahko poročni nakit izdelate sami. Pod strokovnim vodstvom si boste izbrali material, širino, obliko ter površinsko obdelavo, na koncu pa vam bo naš profesionalec, prstane tudi graviral in po želji vstavil drage ali okrasne kamne.

Poročni prstani belo zlato

Ugodni in kvalitetni uhani iz belega zlata

V kolikor bi želeli, da vam po meri izdelamo nakit (iz belega zlata, srebra,...) kot so na primer zapestnice, moški prstani, ogrlice ali pa uhani iz belega zlata nam prinesite skico ali pa nam svoje želje le podrobno opišite.

Nakit iz belega zlata