Poročni prstani po naročilu

Poročni prstan je verjetno najpomembnejši kos nakita, ki si ga ljudje v življenju izberemo. Ker se ga običajno nosi neprenehoma za daljše časovno obdobje, je pomembno, da nam je poročni prstan vizualno všeč, poleg tega pa mora biti tudi kar najbolj udoben za nošenje.

Nakit za poroko

Prav zato ne preseneča, da so poročni prstani po naročilu tako zelo priljubljeni. Omogočajo nam namreč, da prstan v celoti prilagodimo svojim željam in potrebam in na ta način ustvarimo kos unikatnega nakita, ki se nam bo prilegal kot ulit, poleg tega pa bo nosil tudi našo osebno noto. Poročna prstana po naročilu vas bosta tako za vedno spominjala na pomemben dan vajinega življenja.
V kolikor se boste odločili za nakup poročnih prstanov po naročilu, vam priporočamo, da to storite vsaj kakšen mesec pred poroko, saj tako zagotovo ne bo prišlo do časovne stiske. Izbirali boste lahko med različnimi modeli zlatih in srebrnih prstanov, poročnih prstanov iz titana in belega zlata ali prstanov iz drugih materialov. Vzorec lahko izberete s pomočjo vnaprej izdelanih predlog, lahko pa se odločite tudi za povsem unikaten vzorec poročnega prstana po meri. Da bo vaš poročni prstan zares kos unikatnega nakita, vam nudimo tudi možnost različnih gravur na zunanjo in notranjo stran obročka.

Za dodaten dekorativni učinek lahko poročnemu prstanu iz belega zlata ali rumenega zlata po meri dodamo tudi različne drage in poldrage kamne. Pri izbiri poročnega prstana iz belega, rdečega ali rumenega zlata po naročilu vam z veseljem ponudimo kakšen koristen nasvet ali pa vas seznanimo z najnovejšimi trendi.

Poročni prstani po naročiluPoročni prstani iz titana

Poročni prstani iz titana

Poročni prstani iz titana so vedno bolj popularni, saj so zelo lepega videza, poleg tega pa tudi cenovno ugodni. Primerni so za vse, ki imate alergijo na določene kovine, saj poročni prstani iz titana običajno ne povzročajo tovrstnih težav. So lahki, trdni in odporni proti koroziji.

Na vašo željo lahko poročne prstane iz titana kombiniramo tudi z drugimi kovinami, graviramo in okrasimo z dragocenimi kamenčki. Potrudili se bomo, da uresničimo vse želje bodočih zakoncev, ki bosta nosila naša poročna prstana.

Cene poročnih prstanov so odvisne od večih kriterijev, kot so material, gravure, okrasni kamenčki in drugi dodatki, zato bo najbolje, da nas obiščete, pokličete ali pa nam pošljete povpraševanje preko elektronske pošte.

Unikatni nakit

Poleg unikatnih poročnih prstanov iz belega zlata po naročilu vam nudimo tudi drug unikaten nakit. Sem sodi unikaten nakit z diamanti ter nakit, ki združuje kombinacije zlata, lesa, akrila, usnja, dragih in okrasnih kamnov, emajla in drugih zanimivih materialov, ki ga naredijo tako edinstvenega in neponovljivega. Obiščite naš atelje v Mengšu in si oglejte ponudbo umetniškega nakita za vse starosti, za oba spola in za vse priložnosti. Vljudno vabljeni!

Unikatni nakit