Rastlinjaki - cenik kadarkoli na voljo v podjetju RAR NOVI


Ko izbirate med različnimi rastlinjaki, je pomemben tudi cenik. Prodaja različnih izdelkov podjetja Rastlinjaki RAR NOVI (steklenjaki, folija za rastlinjake, oprema, zimski vrtovi, namakalni sistemi ...) vedno poteka s priznanimi strokovnjaki s tega področja, ki so zagotovilo, da boste resnično dobili najboljše izdelke, ki so na voljo. Prilagodili jih bomo vašim potrebam in željam, pa seveda tudi razmeram, ki jih imate na razpolago. Izbirate lahko med številnimi različnimi tipskimi rastlinjaki (za cenik se obrni te na podjetje), lahko pa vam ga izdelamo tudi po naročilu.

Vrhunski rastlinjaki - prodaja, cenik, svetovanje


Podnebne razmere na našem področju nam ne dovoljujejo, da bo zelenjavo na vrtu gojili vse leto. Neustrezne pogoje pa lahko bistveno izboljšamo s kakovostnimi vrtnimi in profesionalnimi rastlinjaki. Cenik je odvisen od velikosti in specifičnih značilnosti posameznega izdelka, brez dvoma pa lahko rečemo, da je gojenje domačega sadja in zelenjave na svojem vrtu ali pa prodaji namenjeno vzgajanje rastlin bistveno lažje s kakovostnimi rastlinjaki. Rastlinjake lahko po želji dopolnite z različnimi dodatki, od namakalnih sistemov do prezračevanja, kar omogoči idealno klimo za vaše rastline. Za manjše površine so na voljo tudi steklenjaki (stekleni rastlinjaki), za cenik vseh izdelkov pa se lahko po telefonu ali osebno obrnete na podjetje RAR NOVI.

Folija za rastlinjake

Ko se odločate med različnimi steklenjaki ali rastlinjaki, je cenik seveda odvisen od specifike posameznega izdelka, izjemno pomembno pa je, da se za nasvet predhodno obrnete na strokovnjaka. Rastlinjake in plastenjake prekrivamo s posebnimi UV stabiliziranimi folijami EVA, ki so namensko izdelane. So večplastne, z notranje strani so protirosne. Na voljo so v standardnih širinah od 4 do 14 metrov, zato jih zlahka prilagodimo vašim željam. Imajo dolgo življenjsko dobo - kar od 6 do 8 let, garancija na prosojnost pa je 4 leta. Poskrbite, da bodo vaši rastlinjaki kakovostno opremljeni, za cenik pa obrnite na matično podjetje. Z veseljem vam bomo pomagali.

RAR NOVI | Rastlinjaki cenik, rastlinjaki prodaja, folija za rastlinjake - povezave do naše spletne strani: