Rastlinjak - cena in akcije dostopne vsakemu vrtičkarju

Če si želite čim dlje jesti doma pridelano zelenjavo se odločite za rastlinjak, cena se vam sprva morda ne bo zdela ugodna, a rastlinjak vam bo omogočal sveže pridelke ne glede na vreme, tudi pozimi. Marsikdo bi si odločil za rastlinjak, cena pa ga nato prepriča v nasprotno in ljudje se tako lotevajo postavitev v lastni režiji. Strokovnjaki podjetja RAR Novi, ki izdeluje profesionalne rastlinjake, kakor tudi tiste za domačo rabo, vam svetujemo, da se odločite za strokovno in kakovostno postavljen rastlinjak. Cena rastlinjaka se bo zdela višja, a boste prihranili precej denarja in dela, saj je konstrukcijsko trden rastlinjak dolgoročna naložba, cena pa zanemarljiva. Prav tako niso nepomembna vprašanja kako ogrevati rastlinjak, pozimi in poleti, kako ga prezračevati in kateri zalivalni sistem uporabiti, da bo pridelek čim boljši. Obrnite se na nas in z veseljem vam bomo pomagali.


Kako ogrevati rastlinjak pozimiRastlinjak pozimi bolj uporaben od kleti in garaž

Oprema za rastlinjake, ki jo ponujamo pri RAR Novi je narejena iz najkvalitetnejših materialov z garancijo, tako da boste lahko dolgo uporabljali svoj rastlinjak. Cena za našo opremo je v razmerju s kvaliteto resnično odlična. Pomembno je, da postavite trdno ogrodje, ki bo preneslo močan veter in točo, vedeti morate, da bo rastlinjak pozimi izpostavljen tudi obremenitvi snežnih padavin, zaradi katerih se lahko, če varčujete pri materialu, tudi podre. Zagotavljamo vam, da z našimi rastlinjaki tovrstnih težav ne boste imeli in ga boste pozimi lahko uporabljali za prezimovanje posodovk, katere sicer shranjujete v občutno slabših pogojih kot so garaže in kleti. Dejstvo je, da ustrezno ogrevanje in namakalni sistem za rastlinjak podaljšata rastno sezono in povečata vaš domač zdrav pridelek.

Kako ogrevati rastlinjak za bogat pridelek

V rastlinjaku lahko gojimo in prezimujemo veliko rastlin, shranimo pridelke ali sušimo semena. Ali in kako ogrevati rastlinjak pozimi, pa je večno vprašanje, saj predstavlja dodaten strošek v kurilni sezoni. V kolikor uporabljate rastlinjak za južne rastline je pomembno kako ogrevati rastlinjak vse leto, sicer pa se je za ogrevanje pozimi smiselno odločiti, če imate odvečno energijo ali pa na podlagi prihranka, ki ga ustvarite s pridelkom v razmerju s ceno kurjave. Najbolj enostaven način, kako ogrevati vrtni rastlinjak je s pomočjo električnih grelnikov. Ti so zanesljivi, učinkoviti, v ozračje ne oddajajo škodljivih hlapov, poleti pa lahko z njimi tudi ohlajamo rastlinjak. Cena rastlinjaka je odvisna od proizvajalca in tipa, nam pa zaupajte, da vam bomo za vaš denar ponudili najboljše.