Rastlinjaki ustvarjajo idealne pogoje za pridelavo zelenjave

Rastlinjaki so prostori, v katerih ustvarjamo posebne pogoje za gojenje različnih vrst rastlin in pridelavo zelenjave. V njih zmanjšamo vpliv okolja, zato so odlična rešitev za vse tiste, ki se z vrtnarjenjem ukvarjajo za lastne potrebe ali profesionalno rabo. S pomočjo rastlinjakov zagotovimo zelenjavi in rastlinam idealne pogoje, ki jih lahko reguliramo, zmanjašmo vpliv pretiranega deževja, namakamo zemljo, ko je potrebno, predvsem pa držimo primerno temperaturo, ki je potrebujemo v našem rastlinjaku tudi pozimi, ko so temperature veliko bolj nizke. V našem podjetju RAR novi d.o.o., smo specializirani za prodajo in montažno vrtnih rastlinjakokv, ki so narejeni iz okvirja in prozorne folije za rastlinjake. Naši vrtni rastlinjaki ugodne cene so primerne za vse, ki želijo pridelovati zelenjavo za lastno uporabo, obenem pa nudimo tudi profesionalne, za vse, ki jim je pridelovanje zelenjave posel. 

Rastlinjaki

Rastlinjaki – tipski ali po naročilu

Občutek, ko pridelaš lastno hrano je izjemen in verjamemo, da si marsikdo od vas, ki ima možnost, želi postavitve rastlinjaka na vrtu, kjer boste lahko gojili vaše priljubljene rastline in pridelovali najljubšo zelenjavo tudi v mesecih, ko nam vreme ni najbolj naklonjeno. V naši ponudbi lahko izbirate med tipskimi rastlinjaki s folijo, v kolikor želite pa vam izdelamo tudi kakovosten namakalni sistem po naročilu, s katerim boste poskrbeli, da bodo vaše rastline in zelenjava dobili zadostno količino vode. Izdelujemo standardne serijske vrtne rastlinjake širine 4 m in 5m, v kolikor so daljši od 6 m imajo bočna okna z navijanjem, krajši za paradižnike pa oken nimajo, a imajo drsna vrata za prezračevanje. V kolikor na vašem vrtu nimate prostora za omenjeno širino rastlinjaka, vam ga izdelamo po naročilu, a ne sme biti ožji od 2,5 m, dolžina je lahko poljubna. Takšne rastlinjake imenujemo mali in so na voljo po izjemno ugodni ceni. Verjamemo, da vas bodo naši rastlinjaki navdušili.

Vrtni rastlinjak

Rastlinjaki so lahko kriti s folijo, polikarbonatom ali steklom

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi rastlinjaki tako vrtnimi kot profesionalnimi, katerih konstrukcija je izdelana iz vroče cinkanih cevi in so kriti iz različnih materialov. Najbolj pogosto so vrtni rastlinjaki kriti s profesionalno EVA folijo z UV zunanjo zaščito, obenem pa imajo tudi notranjo protirosno zaščitno. Življenjska doba prozorne folije za rastlinjake je vsaj 6-8 let, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma mirni. V kolikor želite  je ogrodje narejeno iz aluminija, pokrijemo pa ga s šipo ali polikarbonatom, možna je tudi kombinacija obeh. Rastlinjaki so primerni za gojenje rastlin, ki zahtevajo visoko temperaturo, med njih štejemo orhideje in kaktuse. Primerni so tako za gojenje rastlin poleti kot tudi pozimi. Prepričani smo, da bo čas preživet v vašem rastlinjaku izjemno kakovosten.

Preberite si več o vrtnih rastlinjakih

Rastlinjaki po ugodni ceni v podjetju RAR novi d.o.o.

V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se trudimo, da ugodimo vsem našim strankam, se jim individualno posvetimo in zagotovimo kakovosten rastlinjak za osebne ali profesionalne potrebe. Vsi rastlinjaki iz polikarbonata ali folije so kakovostni in na voljo izjemno ugodni ceni. V kolikor želite je v naše rastlinjake možno vgraditi tudi namakalni sistem, ki je popolnoma avtomatiziran in omogoča tudi dognojevanje. Ločimo tri različne sisteme - kapljično namakanje na cev ali kapljalnik, namakanje s pršenjem od zgoraj ali stoječe ter namakanje z meglilnikom. Rastlinjaki so primerni tako poleti kot tudi pozimi in prepričani smo, da boste z njimi izjemno zadovoljni. V kolikor imate o rastlinjakih ali ceni kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja, lahko pa se oglasite tudi osebno v podjetju.