Rastlinjak za paradižnik za izdaten pridelek

 

Rastlinjak za paradižnik oziroma rastlinjak za južne rastline je v naših krajih zagotovo odlična rešitev, če želite imeti svoj pravi pravcati mediteranski vrt. Rastlinjak za paradižnik je hkrati seveda tudi odlična zaščita proti toči. Da bo vaše delo res popolno in polno užitka, vam priporočamo, da si poleg rastlinjaka za paradižnik omislite tudi zalivanje vrta. Zalivanje vrta s pomočjo poroznih cevi za namakanje namreč omogoči, da bodo vaše rastline dobile ravno pravšnjo količino vode in zato bodo seveda uspevale optimalno.

 

PREVERITE TUDI POLIKARBONATNE KRITINE

 

Rastlinjak za paradižnik vam bo izboljšal jedilnik

 

Rastlinjak za paradižnik je pametna naložba v vaše zdravje. Splošno je znano, da je v današnjem času zelo težko priti do zelenjave in sadja, ki je vzgojeno na naraven in zdrav način. Če pa že, je cena tovrstnih pridelkov običajno zelo visoka. Rastlinjak za južne rastline vam omogoči, da lahko doma sami pridelate tudi tiste rastline, ki jih zaradi vplivov podnebja ne bi mogli ali pa bi bilo to težje. Z rastlinjakom za paradižnik bo vaš domači jedilnik prav tako ali pa še bolj pester, kot bi bil, če bi živeli v južnih krajih. Poleg tega pa je rastlinjak tudi odlična zaščita proti toči.

 

rastlinjak za paradižnikzalivanje vrta

 

Zalivanje vrta za pametne vrtičkarje

 

Zalivanje vrta s pomočjo poroznih cevi za namakanje je koristno vsaj iz treh vidikov. Na eni strani boste prihranili dolge ure stanja z zalivalno cevjo v roki. Na drugi strani vam namakalni sistemi prihranijo tudi pri količini vode, ki je potrebna za zalivanje, saj z njihovo pomočjo do rastlin privedete ravno pravšnjo količino vode. In, kar je najbolj pomembno, avtomatsko zalivanje vrta do rastlin pripelje pravo količino vode na optimalen način, kar je ključno za njihovo dobro uspevanje. Za več informacij obiščite: www.rastlinjak.si 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
rastlinjak za paradižnik, zalivanje vrta
ZEMLJEVID