Kapljično namakanje s PVC cevmi v rastlinjakih - natančen zalivalni sistem

Kapljično namakanje preko PVC cevi za namakanjeKapljično namakanje s PVC cevmi je najbolj razširjena metoda zalivanja rastlin in velja za najučinkovitejši zalivalni sistem v vrtnih rastlinjakih. Kapljični namakalni sistem s pomočjo gravitacije zemlje pod nizkim pritiskom usmeri vodo skozi PVC cevi za namakanje do množice kapljalnikov, razporejenih ob vsaki sadiki posebej. Iz njih počasi kaplja voda - kaplja za kapljo. Kapljično namakanje v rastlinjakih tako omogoča natančno zalivanje rastlin na preprost, dolgotrajen in varen način.

Kapljično namakanje prinaša številne prednosti, kot so visoka učinkovitost namakanja in prihranek večje količine vode. Izognemo se namreč izgubam vode na račun izhlapevanja in s tem ohranjamo stalno vlažnost zemlje. Poleg tega pa lahko z uporabo nastavljivih kapljalnikov reguliramo količino vode. Ker je distribucija vode konstantna in natančno odmerjena, zagotavljamo večjo rast in bujnost rastlin.

Vrtni rastlinjak - namenjen predvsem za pridelavo zelenjave in sadja

Vrtni rastlinjak je odlična rešitev za pridelavo sadja in zelenjave, saj nam omogoča povečanje pridelka. Podjetje RAR novi d.o.o. se ukvarja s proizvodnjo in prodajo profesionalnih vrtnih rastlinjakov vseh vrst in velikosti. Na voljo so tako večji profesionalni kot tudi manjši vrtni rastlinjaki. Vrtni rastlinjak, ki je daljši od 6 metrov, ima bočna okna z navijanjem po celi dolžini in z obeh strani. Krajši rastlinjaki so brez bočnih oken, zato pa imajo na obeh straneh rastlinjaka drsna vrata, ki omogočajo zadovoljivo prezračevanje.

Vrtni rastlinjak vam izdelamo tudi po meri. Na vašo željo vam uredimo notranje in zunanje senčenje, ogrevanje rastlinjaka, prav tako poskrbimo tudi za ustrezen zalivalni sistem, prezračevanje rastlinjaka ter celotno avtomatiko.

Vrtni rastlinjak in kapljični namakalni sistem - RAR novi d.o.o.

Namakanje v rastlinjakih je pri vzgoji rastlin pomemben faktor, zato je pomembno, kakšen zalivalni sistem izberete za svoj rastlinjak. V našem podjetju poskrbimo za namakanje po vaši želji. Odločite se lahko za enega od treh namakalnih sistemov: kapljični namakalni sistem, namakanje s pršenjem ali namakanje z meglilnikom. Pri vsakem pa priskrbimo tudi ves potreben material.

Kapljično namakanje v rastlinjakih je možno na dva načina. Uporabite lahko močnejšo PVC cev za namakanje ali pa na to pritrdite še eno cev, na koncu katere se pritrdi tudi kapljalnik. Ker lahko cev za namakanje pripeljemo naravnost do korenin, je kapljično namakanje najučinkovitejše.

NAMAKANJE V RASTLINJAKIH JE LAHKO POVSEM ENOSTAVNO!

Vabljeni na našo spletno stran!

namakanje v rastlinjakih s kapljičnim sistemom

RAR Novi d.o.o. | Kapljično namakanje, vrtni rastlinjak, zalivalni sistem, kapljični namakalni sistemi - povezave do naše spletne strani: