Izdelava rastlinjaka z vso potrebno opremo

Izdelava rastlinjaka je vselej prilagojena vašim osebnim potrebam ter prostorski razporeditvi, pri vsakem nakupu pa vam nudimo tudi strokovno svetovanje ter pomoč pri izbiri ustrezne cevi za rastlinjak ter modela namakalnega sistema za zalivanje vrta. Med posebne primere izdelave rastlinjaka sodijo naši vrtni rastlinjaki za paradižnik z lokom ter žlebi in cevi za rastlinjak za deževnico. Če torej iščete kvalitetni vrtni ali profesionalni rastlinjak za nizko ceno, ste pri nas na pravem mestu! Oglejte si našo spletno ponudbo profesionalnih rastlinjakov in zagotovo boste našli kaj ustreznega vašim preferencam.

Več o izdelavi rastlinjakov preberi tukaj.

Izdelava rastlinjaka po naročilu

Vrtni rastlinjakIzdelava rastlinjaka poteka pri nas na najvišjem kvalitetnem nivoju, cevi za rastlinjak pa so cinkane, kar jim omogoča maksimalno dolgo življenjsko dobo. Vrtni rastlinjak za paradižnik lahko tato naročite v meritvah naše serijske izdelave rastlinjakov iz polikarbonata, torej širine 4m in 5m, ali pa se odločite za daljši profesionalni rastlinjak, ki ima na obeh straneh tudi bočna okna, ki omogočajo lažje prezračevanje. Pri načrtovanju izdelave rastlinjaka se lahko dogovorimo tudi za vgradnjo namakalnega oz. zalivalnega sistema, ki vam bo omogočil natančno regulirano kapljično zalivanje vrta in namakanje za vrtni rastlinjak. Cena posameznih rastlinjakov iz polikarbonata je torej odvisna od specifičnih lastnosti, ki jih na vašo željo upoštevamo pri izdelavi rastlinjaka. V primeru morebitnih nejasnosti ali dodatnih vprašanj pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Okolju varčne cevi za rastlinjak: ugodna cena, vrhunska kvaliteta

Cevi za rastlinjak si lahko po naših natančnih načrtih zmontirate sami ali pa postavitev rastlinjaka prepustite nam. Cena je odvisna predvsem od velikosti vrtnega ali profesionalnega rastlinjaka ter od posamezne opreme rastlinjaka, ki jo lahko za ugodno ceno vgradimo. Vaš rastlinjak lahko tako opremimo z namakalnim sistemom, sistemi ogrevanja ter z vso ustrezno avtomatiko, ki vam olajša vsakdanje delo. Oglejte si torej našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno obrnite na nas!

Rastlinjaki RAR NOVI d.o.o. | Izdelava rastlinjaka po meri - povezave do naše spletne strani: