Rastlinjaki zagotavljajo rastlinam idealne pogoje za rast

Rastlinjaki so odlična rešitev za pridelovanje zelenjave, njihova ključna prednost pa je, da ustvarjajo odlične pogoje za rast različnih vrst rastlin, obenem pa lahko prilagajamo temperaturo in vlažnost značilnostim posamezne rastline, kar nam omogoča pridelovanje več različnih vrst zelenjave naenkrat v enem prostoru. Rastlinjaki so primeri tako za tiste, ki se želite samooskrbovati z zelenjavo kot tudi za profesialna podjetja in kmetije, ki so usmerjena v tržno proizvodnjo. Postavitev rastlinjaka je izjemno enostavna, s kakovostnimi cevmi in predvsem kvalitetno folijo za rastlinjake pa poskrbimo, da izničimo zunanje pogoje in ustvarimo v rastlinjaku pogoje, ki jih posamezne rastline in vrtnine potrebujejo za uspešno delovanje. Za vse rastlinjake vam nudimo tudi ogrevanje z električnimi grelci, ki zagotavljajo stalno temperaturo in idelane pogoje. Prepričani smo, da boste z rastlinjaki povečali vač pridelek, obenem pa boste lahko vzgajali rastline tudi v bolj mrzlih mesecih in bo na vaši mizi vedno zveža zelenjava.

Rastlinjaki – vrtni in profesionalni

Rastlinjaki so v osnovi prostori, ki so namenjeni ustvarjanju idealnih pogojev za rast različnih vrst rastlin, z različnimi namakalnimi sistemi in ogrevanjem rastlinjaka pa poskrbimo za primerno temperaturo in vlažnost v njih, ne glede na zunanje temperature. Odvisno od vašega namena in potreb lahko izbirate med vrtnim rastlinjakom, ki je primeren predvsem za pridelavo zelenjave za lastno uporabo in profesionalnimi rastlinjaki, ki so usmerjeni v tržno proizvodnjo. Vrtni rastlinjaki so izdelani iz vroče cinkanih cevi, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo ter pokriti s kakovostno EVA folijo za rastlinjake z UV zunanjo zaščito in notranjo protirosno zaščito. Profesionalne rastlinjake izdelujemo v dveh serijskih izvedbah z različinimi širinami in dolžinami, obenem pa so narejeni iz izjemno kakovostnih materialov in lahko imajo bočno strešno ali čelno zračenje, za čim bolj idealne pogoje za rast. Ne glede na izbiro vam lahko zagotavljamo izjemno kakovostne rastlinjake, v katerih boste lahko ustvarili idealne pogoje za rast vaše najljubše zelenjave.

profesionalni rastlinjakvrtni rastlinjak

Rastlinjaki omogočajo zaščito pred vremenskimi vplivi

V kolikor se nagibate k nakupu profesionalnega rastlinjaka, s pomočjo katerega se boste ukvarjali s tržno

proizvodnjo zelenjave in rastlin vam v našem podjetju zagotavljamo kakovostno opremo za rastlinjak, s pomočjo katere boste dosegli točno take pogoje, ki jih želite in si s tem zagotovili pridelek in dohodek. Nudimo vam različne vrste ogrevanja, odvisno od vaših želja in potreb, različne namakalne sisteme, ki so lahko popolnoma avtomatizirani in omogočajo tudi dognojevanje, mize - gibljive in stabilne, kontrolne in alarmne sisteme, vpenjalne profile, kompresorje, reduktorje, objemke in inkubatorje za vzgojo sadik. Izbira je seveda odvisno od cene, ki jo želite plačati in rastlin, ki jih boste vzgajali v rastlinjaku. Rastlinjaki so idealni prostori za zaščito pred vremenskimi vplivi, saj zadržujejo mraz in padavine, obenem pa lahko rastline v njih zaščitimo pred Uv sevanjem, zato boste z njjimi lažje dosegli kakovostne in boljše vrtnine. 

ogrevanje rastlinjaka

Kakovostne cevi in folije za rastlinjake po ugodni ceni

Osnova vsakega rastlinjaka je ogrodje iz cevi in kakovostna folija za rastlinjake, ki ščiti rastlinjak pred zunanjimi vremenskimi vplivi in v njem ustvarja idealne pogoje za rast. Cevi so kvadratne oblike in izdelane iz aluminija, možnost je tudi plastika, a aluminij zagotavlja boljšo kakovost in dolgo obstojnost. Poleg cevi je pomembna stvar stabilizbirana UV polietilenska folija za rastlinjake EVA, ki je večplastna in ima na notranji strani protirosno zaščito. Nudimo vam 5 let garancije na prosojnost, življenjska doba folije pa je vsaj 10 let, tako da smo prepričani, da boste z njo izjemno zadovoljni. Kakovostni materiali in oprema za rastlinjake bodo poskrbeli za idealne pogoje in uspešno rast rastlin v vašem rastlinjaku. Mi smo pravi naslov za postavitev rastlinjaka in vso dodatno opremo.