Namakalni sistemi za rože in za rastlinjak Rar novi d.o.o.

Namakalni sistemNamakalni sistemi se lahko uporabljajo za namakanje rož, za namakanje trave ali ko gre za namakanje rastlinjakov. V svojih rastlinjakih lahko uporabljate tri osnovne sisteme namakanja, ki so lahko mehanski namakalni sistemi ali podprti namakalni sistem s kontrolerji. V splošnem gre za kapljično namakanje na cev ali kapljalnik, namakanje s pršenjem od zgoraj ali stoječe in namakanje vrtnin z meglilnikom.

Kapljične namakalne sisteme uporabljamo na zunanjih kmetijskih površinah in v profesionalnih rastlinjakih, pri proizvodnji vrtnin in zelenjave, pri vzgoji in proizvodnji cvetja uporabljamo namakanje s pršenjem, pri vzgoji sadik pa uporabljamo v glavnem namakanje s pršenjem ali zalivalne rampe.

 

Pri nas so vam po ugodnih cenah na voljo vrtni rastlinjaki, steklenjaki in zimski vrtovi. Poleg zalivanja poskrbimo tudi za ogrevanje in senčenje vaših rastlinjakov.


Zalivalni sistemi za rože, sistemi za namakanje vrtov:

 

Več si lahko preberete na naši spletni strani www.rastlinjak.si.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
namakalni sistem, namakalni sistemi, kapljični namakalni sistemi, namakanje, namakalni sistem za rastlinjak, namakalni sistem za travo, vrtni namakalni sistem, sistem za namakanje
ZEMLJEVID