Cev za namakanje - uporaba cevi za zalivanje vrta


cevi za zalivanje vrtaCev za namakanje omogoča kapljični sistem zalivanja, ki je ena izmed najboljših izbir, kadar je govora o zalivanju vrta. Gre za učinkovit in varčen način zalivanja s pomočjo cevi za namakanje, saj lahko na tak način vsaki rastlini na vrtu zagotovimo zadostno količino vode. Cevi za zalivanje vrta pritrdimo na glavno konstrukcijo, nato pa lahko po želji do vsake vrtnine napeljemo tudi dodatno cev za namakanje, na katero lahko pritrdimo tudi tako imenovan kapljalnik. Sistem lahko izdelamo sami. V podjetju Rastlinjaki RAR NOVA vam svetujemo, da se predhodno oglasite pri nas na posvetu, saj vam bomo na podlagi izkušenj z veseljem svetovali, kako je najbolje urediti namakanje v rastlinjakih. Če si želimo lepih rastlin, je redno zalivanje ključnega pomena. Naj omenimo, da je poleti zalivanje vrta še posebej pomembno, saj se tudi rastline soočajo z visokimi temperaturami in s sušnimi obdobji.


Cevi za zalivanje vrta - ali so učinkovite?


Cevi za zalivanje vrta poskrbijo za enakomerno zalivanje površine vrta, kar rastlinam omogoča optimalno rast. Po ceveh usmerimo vodo do številnih šob, ki jih namestimo ob rastline. Ker voda iz cevi za zalivanje vrta kaplja počasi, rastlina ni preobremenjena s črpanjem vode. Velika prednost cevi za zalivanje vrta je, da jih lahko usmerimo k točno določenim rastlinam in določimo tudi količino vode, ki jo bo rastlina prejela. Če iščete primerno cev za namakanje, nas obiščite v podjetju Rastlinjaki RAR NOVA. Nudimo vam tudi zalivalne sisteme za travo. Preberite več na naši spletni strani: http://www.rastlinjak.si/sezonsko-zalivanje-vrta

PREVERITE CENE RASTLINJAKOV


Cev za namakanje po ugodni ceni


Cev za namakanje je na voljo po zelo ugodni ceni. Če želite, da so tla namočena enakomerno in ne pretirano, se odločite za kapljični sistem zalivanja, o katerem nas lahko povprašate v podjetju Rastlinjaki RAR NOVA. Z našimi prodajalci se lahko posvetujete tudi o zalivanju vrta s črpalko. Vabimo vas, da ns obiščete.

Cev za namakanje