Rastlinjaki - pridelajte si svoje sadje in zelenjave

Lastna pridelava sadja in zelenjave je cenovno ugoden, predvsem pa zdrav način pridelovanja hrane. Ker se podnebje venomer spreminja je zelo težko zagtoviti primerno klimo in zaščito vrtnin. Odlična rešitev za zaščito vaših pridelkov so zagotovo rastlinjaki podjetja Rar s katerimi bo vrtnarjenje zares pravi užitek, saj le ti, zaradi kakovostne izdelave omogočajo zaščito pred temparaturnimi razlikami, močnim dežjem in vetrom, rastlinam pa omogočajo nemoteno rast in zdrav razvoj. Ker pri nas prisegamo na visoko kakovost vam po meri lahko izdelamo in montiramo:

- vrtne rastlinjake
- profesionalne rastlinjake
- polikarbonatno kritino
- namakalne sistem

Nudimo pa vam tudi ostalo visokokakovostno opremo za rastlinjake. Če vas veseli pridelovanje lastne in zdrave hrane, ki bo vedno sveža, potem je gojenje le te v naših rastlinjakih odličen način. Pridelova zelenjave insadjav rastlinjaku pomeni tudi gojenje rastlin, ki jih imate radi in bi si jih želeli vedno prisotne na vašem jedilniku. Za več informacij obiščite našo spletno stran ali pa nam pošljite povpraševanje.

Vrtni rastlinjaki - kakovostna zaščita

Vrtni rastlinjaki za jagode in ostalo zelenjavoVrtni rastlinjaki so odlični za gojenje sadik, cvetlic, vrtnin, različnih plodovnic in visokih rastlin. Odločate se lahko med daljšimi vrtnimi rastlinjaki iz kakovostne, večplastne EVA folije (od 6m dalje), ki se z navijanjem odpirajo bočno po celotni dolžini ali pa manjše rastlinjake (do 6m), ki se odpirajo na obeh straneh z drsnimi vrati. Takšen način prezračevalnih sistemov omogoča vzdrževanje vedno primerne klime za vaše rastline. Po željah vam lahko v rastlinjak namestimo tudi namakalne in avtomatske prezračevalne sisteme in ostalo opremo za zaščito rastlinjaka. In da ne pozabimo, naše rastlinjake lahko uporabljate tudi kot zaščitno sredstvo oziroma kot streho za bazen, avtomobil ali kamp prikolico. Garancija za dolgo življenjsko dobo rastlinjaka zagotavljata serijska izvedba konstrukta, ki je izdelan iz vroče cinkane cevi (fi 40x1,2mm) in dodatna ojačitev.

Vrtni rastlinjaki za gojenje jagod - najboljše je pridelano doma

Vrtni rastlinjaki za gojenje jagod postajajo vse bolj priljubljen način, saj pridelovalcem omogočajo resnično obilen in okusen pridelek. Med izredno kakovostno zaščito za gojenje jagod se uvrščajo vrtni rastlinjaki izdelani iz EVA folije, ki poleg dolge življenjske dobe preprečujejo notranje rosenje in ščitijo pridelke z zunaj nameščeno UV zaščito. Med odlike rastlinjaka zagotovo sodita še, vedno primerna klima in človeku ter okolju prijazna zaščita za gojenje sadja in zelenjave. Cena take vrtne zaščite oziroma rastlinjaka je odvisna od površine, ki jo nameravate porabiti za gojenje jagod in ostalega rastlinja.

RAR novi rastlinjaki so odličen način za lastno pridelavo hrane. Vrtni rastlinjaki podjetja Rar so kakovostna zaščita za gojenje sadik, zelenjave, jagod, cvetlic, itd. - povezave do naše spletne strani:

- rastlinjaki
- vrtni rastlinjaki
- vrtni rastlinjaki za jagode