Vrtni rastlinjaki iz polikarbonata in UV folije

Vrtni rastlinjak z UV folijo za pridelavo zelenjaveLjudje danes zaradi ugodne cene, predvsem pa zaradi zdravja oziroma neškodljivosti zelenjave in sadja, skušamo čim več hrane pridelati kar na lastnem vrtu. Vrtni rastlinjaki nam omogočajo, da je pridelava zelenjave za lastno uporabo še kakovostnejša. Pokličite nas in sestavili vam bomo najbolj primerno ponudbo za vrtni rastlinjak. Njegova cena je odvisna od velikosti in uporabljenega materiala. Vrtni rastlinjaki so namreč lahko izdelani iz UV folije, na voljo pa so tudi rastlinjaki iz polikarbonata, ki še dodatno zaščitijo rastline. Vrtni rastlinjaki so namenjeni pridelavi zelenjave in tudi sadja (npr. rastlinjaki za jagode), v podjetju RAR novi pa imamo na voljo tudi profesionalne rastlinjake in vso potrebno dodatno opremo.

Vrtni rastlinjaki iz UV folije - cena

Vrtni rastlinjaki (npr. za jagode) so izdelani iz tako imenovane EVA UV folije, ki je večplastna, z notranje strani pa tudi preprečuje rosenje. UV folija EVA je debela 200 mikronov, vrtni rastlinjaki, ki jih izdelujemo pri nas, pa so lahko serijskih velikosti (širine 4 in 5 metrov), lahko pa vam jih izdelamo tudi po meri. Od velikosti je odvisno tudi, koliko oken in vrat bo imel vrtni rastlinjak. Cena je seveda odvisna od velikosti in načina izdelave. Folija je UV stabilizirana, njena življenjska doba pa je od 6 do 8 let. Vedno pogostejša izbira so tudi rastlinjaki iz polikarbonata, ki še dodatno zaščitijo vaš pridelek.

Rastlinjaki za jagode iz polikarbonata

Vaše sadje in zelenjavo lahko zaščitite tudi z rastlinjaki iz polikarbonata. Gre za plošče, ki ščitijo pred vremenskimi nevšečnostmi in jih lahko uporabljate tudi za terase in nadstreške. Plošče so lahke in trpežne, zato so idealne za vrtni rastlinjak, cena pa je odvisna od površine, ki jo želite pokriti. Vrtni rastlinjaki iz EVA UV folije sicer ne ščitijo pred nevarnejšimi vremenskimi nevšečnostmi (npr. točo), so pa primernejši, če želite rastlinjak premikati, rastlinjaki iz polikarbonata pa občutno bolje ščitijo vaš pridelek, na primer rastlinjaki za jagode. Poleg sadja pa so raslinjaki primerni tudi za pridelavo zelenjave.

UV folija EVA za pridelavo zelenjave

RAR NOVI d.o.o. | Vrtni rastlinjaki za jagode iz polikarbonata, cena - povezave do naše spletne strani: