Namakalni in zalivalni sistemi ter prednosti uporabe

namakalni sistemiNamakalni sistemi nam omogočajo namakanje rastlinjakov na tri različne načine. Odločimo se lahko za kapljično namakanje, namakanje s pršenjem in namakanje z meglilnikom. Vsak izmed načinov namakanja ima svoje prednosti, splošno gledano pa nam uporaba namakalnih sistemov omogoča najbolj optimalen način zalivanja rastlinjakov, s katerim smo deležni mnogih prednosti. Gre torej za namakalni sistem za travo ali rastlinjak, ki rastlinam aplicira vodo s pomočjo drobnih kapljic. Omogoča nam varčevanje z vodo, preprečevanje pretiranega zalivanja rastlin, zagotavljanje vode tudi tistim rastlinam, ki rastejo na zahtevnih območjih in nenazadnje tudi zalivanje občutljivih rastlin. V podjetju RAR novi vam poleg namakalnih nudimo tudi zalivalne sisteme visoke kakovosti, s katerimi boste poskrbeli za zdravo rast in razvoj vaših rastlin. Oglejte si zalivalne sisteme vseh vrst iz naše ponudbe.

Zalivalni sistem - kdaj se odločimo zanj?

Zalivalni sistem je vsekakor najboljša možna rešitev v primeru potrebe po zalivanju večjih površin, ki bi nam sicer vzele precej časa. Zalivalni sistemi se prav iz tega razloga danes vse pogosteje uporabljajo tudi v kmetijstvu. Namakalni sistemi so primerni tudi za uporabo pri proizvodnji vrtnin in zelenjave, saj tovrstnim rastlinam ustreza predvsem kapljično namakanje. V podjetju RAR novi boste našli tudi namakalne sisteme za travo.

zalivalni sistem

Namakalni sistemi in ostala oprema

Namakalni sistemi so lahko mehanski ali podprti s kontrolerji, omogočajo pa nam tudi dognojevanje. Pri izbiri ustreznega namakalnega sistema in dodatne opreme vam bomo priskočili na pomoč v podjetju RAR novi, v katerem vam nudimo tudi zalivalne sisteme za travo po ugodni ceni. Omogočite svojim rastlinam najboljši način zalivanja - obiščite nas v RAR novi.