Vrtni rastlinjaki, rastlinjaki po meri RAR NOVI d.o.o.

Rastlinjaki za vrt po meri RAR NOVI d.o.o.. so namenjeni predvsem za pridelavo zelenjave za lastno uporabo. Konstrukcijo za rastlinjak izdelujemo iz vroče cinkanih cevi fi 40x1,2mm, ki omogoča dolgo življenjsko dobo, rastlinjaki pa so prekriti s profesionalno EVA folijo z zunanjo UV in notranjo proti-rosno zaščito.

Zagotavljamo vrhunsko kvaliteto rastlinjakov.

Vrtni rastlinjaki so izdelani serijsko, in sicer širine 4m in 5m, v višino pa merijo 2,4 ali 2,5m, kar omogoča rast tudi visokoraslim rastlinam. Rastlinjaki, daljši od 6m, imajo bočna okna z navijanjem, razvrščena po celotni dolžini in z obeh strani, vrtni rastlinjaki v velikosti do 6m pa so brez bočnih oken, z vgrajenimi drsnimi vrati na obeh straneh, kar omogoča dobro prezračevanje.

Vrtni rastlinjaki so dovolj visoki, zato omogočajo rast tudi visokoraslim rastlinam.

Rastlinjak RAR, kot rešitev v primeru, da nimate prostora za postavitev serijski rastlinjak. Mi vam mali rastlinjak izdelamo po naročilu, rastlinjaki so lahko ožji od 4 m, vendar ne ožji od 2,5m in poljubne dolžine.

Montažo rastlinjaka vam opravimo mi, ali pa to storite sami s pomočjo naših skic. V ponudbi je vsa oprema za rastlinjake.

Rastlinjaki RAR NOVI, vrtni rastlinjaki, oprema mini rastlinjaki, povezave do naše spletne strani: