Rastlinjaki za domače vrtnarje - cenovno ugodni rastlinjaki

Rastlinjaki, so namenjeni profesionalnemu in domačemu gojenju vrtnin, zelišč, sadja in cvetja. Različni pridelki potrebujejo različne pogoje za rast in rastlinjaki jim te pogoje nudijo. Seveda pri tem potrebujejo pomoč, kar jim omogočimo z nakupom primerne opreme za rastlinjake.

Tako profesionalni, kot vrtni rastlinjaki zagotavljajo daljšo rastno sezono. Ker je v njih dosti topleje, je tveganje, da bodo rastline pomrznile zmanjšano na minimum. V njih lahko sadite kar nekaj mesecev dlje kot na prostem.

V zadnjih letih se srečujemo z vse večjimi vremenskimi ekstremi. Vrtni in profesionalni rastlinjaki vrtnine zaščitijo pred velikimi temperaturnimi nihanji, močnimi vetrovi in seveda točo. Med opremo za rastlinjake, vam v podjetju RAR novi d. o. o. nudimo tudi močno zaščitno mrežo proti toči, ki je že marsikomu rešila pridelek.

Želite gojiti rastline, ki v vaši regiji niso ravno doma? Tudi to vam bo omogočil vrtni rastlinjak, saj boste v njem lahko kontrolirali tako temperaturo, kot vlago. Z malo truda boste ustvarili primerne pogoje tudi za bolj eksotične vrste.

Rastlinjaki imajo res ogromno dobrih lastnosti. Če poskrbite za primerno opremo (ogrevalni sistem, zalivalni sistem), boste lahko celo leto uživali v urejanju lastnega vrtička in uživanju domačega pridelka.