Cevi za zalivanje vrta in zalivalni sistemi - kaj izbrati?


Cevi za zalivanje vrtaCevi za zalivanje vrta
bodo v prihajajočih vročih poletnih mesecih vsekakor obvezen pripomoček na naših vrtovih. Izbiramo lahko med različnimi cevmi za zalivanje vrta, kar nam lahko oteži nakup. Vendar ne, če se predhodno pozanimamo, kaj je najbolje izbrati. Zalivalni sistemi oziroma namakalni sistemi so odlična izbira predvsem zato, ker rastlinam dovajajo le toliko vode, kot je potrebujejo. Tako se lahko izognemo pretiranemu zalivanju vrta, hkrati pa v vročih poletnih mesecih naše rastline oskrbimo z zadostnimi količinami vode, ki je nujno potrebna za njihovo rast. Prepogosto zalivanje vrta ni priporočljivo, poleg tega pa s pogostim zalivanjem porabimo večje količine vode, zato je pametno razmisliti o ustrezni rešitvi.


Zalivalni sistemi in njihove prednosti


Zalivalni sistemi nam omogočajo, da nastavimo intervale in čas namakanja za vsako vejo sistema. Tako se lahko izognemo številnim težavam. Sistem bo rastline zalil tudi takrat, kadar smo zdoma, kar je odlična rešitev v času dopusta, poleg tega pa nam bo prihranil delo. S pomočjo zalivalnega sistema lahko torej prihranimo čas in vodo. Zalivalni sistemi za travo so v poletnih mesecih neizogibni pripomoček na naših vrtovih, če želimo ohraniti lep videz trave. Odlična izbira so cevi za zalivanje vrta, ki omogočajo kapljični način zalivanja.

zalivalni sistemi

PREVERITE UGODNE CENE RASTLINJAKOV

Cevi za zalivanje vrta -kaj je kapljični način?


Cevi za zalivanje vrta, ki omogočajo kapljični način zalivanja, so najboljša izbira za zalivanje, saj gre za varčen in učinkovit način, s pomočjo katerega vsaka rastlina dobi toliko vode, kot je potrebuje. Tla so zalita enakomerno, cevi za zalivanje vrta pa so primerne za zalivanje gred, rastlinjakov, lončnic... Več informacij o zalivanju vrta lahko pridobite pri prijaznih prodajalcih podjetja Rastlinjaki RAR NOVI, v katerem vam bomo z veseljem predstavili načine zalivanja vrta, tudi zalivanje vrta s črpalko. Vljudno vabljeni. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.rastlinjak.si/izdelava-rastlinjaka