Namakalni sistem za travo za čudovito zelenico brez skrbi

Namakalni sistem za travo je lahko popolnoma avtomatiziran in nas odveže vsakodnevnih skrbi za vzdrževanje. V podjetju RAR Rastlinjaki vam ponujamo vso potrebno opremo za zelenico, pa tudi za vrt, še posebej smo specialisti za rastlinjake (priljubljeni je na primer rastlinjak za paradižnik). Z našimi namakalnimi sistemi lahko vrtninam in rastlinam kontrolirano dodajate tudi gnojila.

PREVERITE CENE RASTLINJAKOV

Hitro in enostavno uredite namakalni sistem za travo

Smo strokovnjaki za zalivalne sisteme za travo, tako da vam priskrbimo najboljšo tehnologijo. Namakalni sistem za travo mora biti premišljeno postavljen in dobro kontroliran, da bo zelenica lepo uspevala. Pri amaterski postavitvi se pojavlja veliko napak, nato pa sledi razočaranje, ko površina ni na vseh delih enaka. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali urediti namakalni sistem za travo, ki bo deloval brezhibno in bo tudi prijazen za denarnico. Naj bo okolica vašega doma čudovita kot še nikoli, ne glede na vremenske razmere. Za to bo poskrbel naš vrhunski namakalni sistem za travo.

namakalni sistemizalivalni sistem za travo

Izvrstni namakalni sistemi za rastlinjake

Na voljo so različni namakalni sistemi: kapljično namakanje, namakanje s pršenjem in namakanje z meglilnikom. Namakanje je za vzgojo v rastlinjaku izredno pomembno, zato morate izbrati pravi namakalni sistem. Set za kapljično namakanje vrtnin je odličen za zelenjavo, saj cev za namakanje pripeljemo vse do korenin. Sistem za kapljično namakanje lahko uredite na cev ali na kapljalnik. Celotno konstrukcijo vam lahko napeljemo mi, če pa se boste projekta lotili sami, vam z veseljem svetujemo pri nakupu namakalne opreme. Za specifična vprašanja smo seveda na voljo in radi svetujemo, najsi gre za rastlinjak ali namakalni sistem za travo. Več preberite tukaj:http://www.rastlinjak.si/kapljicno-zalivanje-vrta

Če torej potrebujete set za kapljično namakanje vrtnin, namakalno opremo za namakanje s pršenjem, zalivalni sistem za travo ali pa kakšno koli drugo rešitev, ste našli najboljšega partnerja. Z veseljem pomagamo, da bo namakalni sistem prinesel najboljše rezultate.