Folija za rastlinjak naj bo kakovostna


UV folije EVAFolija za rastlinjak mora biti skrbno izbrana, saj bo le kvalitetna folija za rastlinjak dobro služila svojemu namenu. Pri izbiri folije za rastlinjak je potrebno biti pozoren na debelino, s katero se ponaša folija. Rastlinjak, ki ga bomo prekrili s pretanko folijo bo hitro potreboval obnovo, kar nam bo prineslo samo veliko nezadovoljstva in negodovanja.

V podjetju RAR NOVI d.o.o. se za naše rastlinjake uporabljajo izključno UV folije eva. Za rastlinjak je to vsekakor dobra izbira, saj je življenjska doba UV folije eva za rastlinjak v našem prostoru 6 - 8 let.

UV folije eva za rastlinjak so na voljo v različnih dimenzijah


UV folije eva za rastlinjak so stabilizirane, večplastne in imajo proti rosno zaščito na notranji strani. Na tržišču je UV folija eva na voljo v naslednjih standardiziranih širinah:

  • 4 m
  • 6, 5 m
  • 7, 5 m
  • 8, 5 m
  • 9, 5 m
  • 10, 5 m
  • 12 m
  • 14 m

UV folije EVA za rastlinjak, ki jih boste kupili pri nas, imajo 4 leta garancije na prosojnost. Folija naj bo takšne širine, da bo ustrezala konstrukciji rastlinjaka, ki jo želite pokriti. Folija za rastlinjak ne potrebuje posebnega vzdrževanja, razen mehanskega čiščenja umazanije, ki se nabere na samem rastlinjaku.

Folija za rastlinjak je zaščita za rastline


Folija pvc za rastlinjak predstavlja zaščito za rastline pred točo in raznimi škodljivci, katerim preprečuje vstop na gredice posajene z rastlinami. Pozitivna lastnost UV folije eva za rastlinjak je tudi, da zadrži sončne žarke, ki bi ob premočnem soncu ožgali rastline posajene v rastlinjaku. V ta namen se uporablja UV folija za rastlinjak.


V primeru zgodnjega snega bo folija pvc za rastlinjak poskrbela, da vam sneg ne bo uničil povrtnin, ki jih boste lahko pobrali z gredic ne pomrznjene, saj je temperatura zraka v rastlinjaku zmeraj višja od zunanje temperature zraka.

Folije za rastlinjak - pazljivost pri postavitvi


Folija pvc za rastlinjak zahteva pri postavitvi precej pazljivosti, saj si noben izmed nas ne želi, da bi bila folija za rastlinjak na njegovem rastlinjaku pomečkana, poševno položena ali raztrgana.


Kljub temu, da si folijo za rastlinjake lahko položite sami, vam priporočamo, da to delo prepustite našim izkušenim sodelavcem, ki vam bodo po potrebi tudi svetovali, tako da bosta izdelava rastlinjaka in postavitev rastlinjaka strokovno izvedeni.

Mreža za zaščito proti toči je dobra izbira, če želite pred točo zaščititi rastline izven rastlinjaka. Mreža proti toči pa je primerna tudi za zaščito vašega premoženja.

UV folija EVA

Rastlinjaki RAR NOVI d.o.o. | UV folije EVA za rastlinjak, povezave do naše spletne strani: