Mreže proti toči za vrt in mreže za sadovnjake


Mreže proti toči so odlična zaščita za vaše vrtove in sadovnjake pred uničenjem, ki ga lahko povzroči toča. Ker so vremenske razmere čedalje bolj nepredvidljive, je montaža protitočne zaščite priporočljiva v vseh vrtovih in sadovnjakih. Še posebej je to priporočljivo v primeru, ko so zasajene večje površine, ki so namenjene prodaji.
Mreže proti toči se napnejo na že prej pripravljeno ogrodje, ki pa mora biti dovolj stabilno, da ga morebiten vihar ob toči ne podre. Prav tako je pomembno, da je mreža za zaščito proti toči na ogrodju pravilno in dovolj napeta, da bo zadržala točo stran od vaših pridelkov. Samo tako bodo vaši pridelki ob toči ostali nepoškodovani.
Mreža za zaščito proti toči mora biti tudi primerne debeline, tako da je toča, ki pade na mrežo ne more poškodovati. Debelina mreže proti toči je odvisna od površine, ki jo bo mreža za zaščito proti toči pokrivala. Montažni rastlinjaki

Mreže proti toči ščitijo vrt in sadovnjake ter s tem vaše imetje


Mreže proti toči lahko pred posledicami, ki jih za sabo pušča toča obvarujejo tudi vaše imetje. Montaža protitočne zaščite je uporabna predvsem za obvarovanje avtomobilov v primeru, da nimate garaže, kamor bi lahko postavili vaš avto.
Montaža protitočne zaščite vam pred točo lahko obvaruje tudi traktor ali katerekoli drugi delovni stroj, če nimate strehe, pod katero bi le-te pospravili v primeru nevarnosti toče.
Vsekakor je mreža za zaščito proti toči vsestransko uporabna in njeno korist opazimo šele takrat, ko nam pred točo dejansko obvarujejo naše imetje ali pridelke.

Mreža za montažni rastlinjak obvaruje pridelke


Mreža za motažni rastlinjak je namenjena zaščiti rastlin v rastlinjaku, ki je sama folija za rastlinjak ne more nuditi. To ni mreža za zaščito proti toči, ampak mreža, ki je namenjena senčenju rastlinjakov.
Mreža za rastlinjak tako prepreči ožig rastlin, saj poskrbi za znižanje temperature v rastlinjaku, zmanjša prepustnost škodljivih UV žarkov in zmanjša prehod sončne svetlobe v rastlinjak. Mreža proti toči v rastlinjaku ni potrebna saj že sama UV folija za rastlinjak ščiti rastline pred poškodbami toče.
Postavitev montažnega rastlinjaka mora biti izvedena na ta način, da konstrukcija za rastlinjak omogoča namestitev mreže za rastlinjak.
Podnebne razmere so take, da nas toča lahko preseneti ko to najmanj pričakujemo. Da pa vam toča ne bi uničila vsega za kar ste se trudili, vam v podjetju RAR NOVI d.o.o. nudimo mreže proti toči. Za rastlinjak pa vam je na voljo posebna mreža za rastlinjak, ki bo ščitila vaše rastline pred posledicami premočnega sonca.

Rastlinjaki RAR NOVI d.o.o. | Mreža proti toči za vrt, montažni rastlinjak povezave do naše spletne strani: