Zelena streha je na visokem estetskem nivoju


Zelena streha razveseli s svojo lepo podobo in občutno popestri vaše bivališče. Zelena streha navdušuje številne investitorje, ker je to v skladu z najsodobnejšimi modnimi smernicami modernega gradbeništva. Pri nas vam je na voljo tisto, kar je potrebno, da bo tudi vaš objekt krasila čudovita zelena streha. Naša firma priskrbi najrazličnejše strešne kritine, kot je denimo zelena streha. Ključnega pomena je, da so materiali, katere boste vgradili, vrhunske kakovosti: streha je namreč ključna pri vsakem objektu. To še posebej velja, kadar gre za ravne strehe, ki so tako imenovana peta fasada. Ne le, da ustavi padavine, ampak objekt brani pred vstopom mrzlega zraka v zimskem času in vročega zraka poleti, ko je zunaj zelo vroče. Vse to rezultira v kakovosti življenja vseh tistih, ki v objektu bivajo. Pri izdelavi zelene strehe je sestava zelene strehe izredno pomembna. Debelina zelene strehe je različna glede na tip rastja. In slednje je tisto, kar pravzaprav določa ceno zelene strehe. Cena zelenih streh je podatek, za katerega se zanimajo graditelji, ki gradijo finančno konstrukcijo za njihov objekt. Če ste eden izmed njih tudi vi, vas vabimo, da nas pokličete ali pa nam pišete.

IZDELAVA RAVNE STREHE


Zelena streha je zanimiva zaradi izgleda

Zelena streha je pomembna estetsko, zato ceno zelene strehe plačajo številni investitorji. Ko poravnate ceno zelene strehe, postanete zadovoljni lastnik prelepega rastja, ki poživi in polepša vaše bivališče. Sestave zelene strehe s tal najpogosteje ne morete videti. Če pa imate okno v eni od višjih etaž je pogled nanjo prelep. Debelina zelene strehe je različna glede na to, kakšna zelena streha vaš objekt krasi. Znani sta ekstenzivna in intenzivna zelena streha. Slednja sestava zelene strehe vključuje drevesa ter grmovje na strehi. Takšna izdelava zelene strehe vam omogoči strešni park. Nikar pa ne pozabite dreves vpeti s pletenicami, saj jih v nasprotnem vetru lahko izruje neurje s silovitim vetrom. Ne pozabite tudi, da drevje in grmovnice potrebujejo posebno nego, kar pomeni obrezovanje, gnojenje in izdatno zalivanje v sušnem obdobju. Debelina zelene strehe je najvišja v primeru drevja. Na drugi strani grmovje in travnate površine zahtevajo tanjšo debelino zelene strehe. Cena zelene ravne strehe, ki je intenzivna je višja, ker je sestava zelene strehe bolj zahtevna tako z vidika investicije kot tudi z vidika vzdrževanja.

Zelena streha sestavaUgodna cena zelene strehe


Cena zelene strehe je všečna

Cena zelene strehe je všečna, saj vam zelena streha veliko da. Rastline na zeleni strehi so čudovit dosežek modernega gradbeništva. Izdelava zelene strehe ni le estetsko zanimiva, ampak je tudi trajnostna, ker zelena streha pomeni sožitje stanovalcev objekta z naravo. Izdelava zelene strehe je namreč najboljši način, da se naravi, ki smo ji iztrgali del zelenja, oddolžimo.


Zelena streha v podjetju, ki je specializirano za strešne materiale vseh vrst

Poslovanje z nami je modro, saj smo mi tisti, ki se spoznamo na vse mogoče opcije strešnih kritin. Delamo z najboljšimi, saj verjamemo, da bomo tako tudi mi najboljši. Zato lahko pri nas dobite vrhunske materiale uveljavljenih proizvajalcev, ki ne razočarajo. Prisegamo na tradicijo in prav tako naši poslovni partnerji, s katerimi sodelujemo.


Cena zelene strehe je tu ugodna

Poleg tega, da prisegamo na kvaliteto materialov in strankam prijazno storitev, skrbimo tudi za to, da so cene, kot je cena zelene strehe, pri nas visoko konkurenčne. Posledice gospodarske krize še vedno pestijo večino prebivalstva, zato se trudimo, da so naši gradbeni materiali dostopni kar najširšemu krogu potrošnikov. Verjamemo, da boste pri nas opravili dober nakup.